Julia Onclin
Julia Onclin Opvallend 8 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Lerares vervoert zoon (13) in kofferbak auto zodat ze zelf geen corona krijgt

Een Amerikaanse lerares vervoerde haar 13-jarige zoon in de kofferbak van haar auto. De jongen was namelijk besmet met het coronavirus en door hem in de kofferbak te vervoeren, wilde de vrouw voorkomen dat ze zelf besmet zou raken. Dat melden Amerikaanse media.

De 41-jarige lerares uit Houston, Texas, reed met haar zoon, die eerder positief was getest, naar de testlocatie. Hij wilde namelijk een extra test laten doen. Eenmaal bij de teststraat vertelde de vrouw dat haar zoon in de kofferbak van de auto lag. Daarop belden medewerkers van de teststraat de politie.

Lerares moet voor rechter komen wegens kindermishandeling

De medewerkers van de teststraat zeiden tegen de lerares dat ze haar zoon pas zouden testen als hij op de achterbank van de auto zat. De jongen kwam daarop uit de kofferbak en ging op de achterbank van de auto zitten.

De lerares moet zich nu waarschijnlijk voor de rechter verantwoorden wegens kindermishandeling. De reacties van andere ouders op dit incident zijn niet mals. „Dit is gewoon verschrikkelijk. Je stopt niemand in een kofferbak”, stelt een vader. „Zij is een lerares? Ik zou haar diploma binnen vijf minuten afnemen. Dit is niet voor kinderen zorgen”, voegt hij toe.

Een andere vader is er ook niet over te spreken. „Ik heb daar helemaal geen enkele sympathie voor”, stelde hij. „Ik zou al mijn kinderen gewoon in de auto laten zitten. Als ik corona krijg, dan krijg ik het. Als ik geen corona krijg, dan niet. Mijn kinderen komen op de eerste plaats.”

Advocaten Djokovic beweren dat tennisser in december nog corona had

Soms wel ‘300 procent’ meer omzet voor winkeliers in Antwerpen door Nederlandse ‘invasie’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Lerares vervoert zoon (13) in kofferbak auto zodat ze zelf geen corona krijgt
Sluiten