Redactie Metro
Redactie Metro Opvallend 1 jun 2021

Verkiezingscampagne: politica belooft vrouwelijke stemmers borstvergroting

Een Mexicaanse politica kiest wel voor een heel bijzondere verkiezingscampagne. Zij verkondigt namelijk dat vrouwen in Mexico gratis een borstvergroting kunnen krijgen. Op deze manier hoopt de Mexicaanse stemmen voor zich te winnen.

Rocio Pino houdt er naast haar werk ook nog een andere carrière op na. Ze is namelijk ook OnlyFans-model en schaamt zich niet om haar lichaam te laten zien. De Mexicaanse vraagt op het platform 93 euro voor een jaarabonnement en deelt dan met haar volgers pikant beeldmateriaal.

Moordtieten: Dionne Slagter onderzoekt gevaren van borstvergroting

Borstvergroting voor verkiezingscampagne

OnlyFans is een social media-platform waarop zogenoemde ‘creators’ erotische of pornografische foto’s en video’s delen. Bezoekers kopen een lidmaatschap voor een zo’n pagina en worden officieel ‘fan’. Zij krijgen door een maandelijks bedrag te betalen toegang tot explicite en veelal blote content.

Maar het model is ook geïnteresseerd in politiek. Ze is namelijk kandidaat voor de linkse partij Progressive Social Networks. Deze partij werd 2019 opgericht als non profit-organisatie en zag dit jaar het licht als politieke partij. Op 6 juni zijn de verkiezingen in Pino’s staat Sonora, in het noordwesten van Mexico. Wordt ze verkozen in de Kamer van Volksvertegenwoordigers, dan belooft ze elke vrouw een gratis borstvergroting. Vrouwen die ooit noodgedwongen een borstamputatie moesten ondergaan, krijgen daarbij voorrang. Haar campagne heeft slogans als „Geef je moeder tieten” en „Omdat een vrouw met tieten een krachtige vrouw is”.

Rechten voor vrouwen

Daarnaast belooft ze dat, wanneer zij verkozen wordt, ze meer bewustwording wil creëren over seksueel misbruik. Ook worden mannen die hun kinderen niet financieel steunen streng gestraft. En komen er wetten om vrouwen te beschermen tegen cybercriminaliteit.

Minderjarigen op OnlyFans: ’14-jarige gebruikte oma’s paspoort’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Verkiezingscampagne: politica belooft vrouwelijke stemmers borstvergroting
Sluiten