Redactie Metro
Redactie Metro Opvallend 18 feb 2021 / 09:47 uur

Deze Amerikaanse hond erft miljoenen van zijn overleden baasje

Het baasje van de Amerikaanse hond Lulu was een echte dierenvriend. Hij liet namelijk na zijn dood vijf miljoen dollar na aan zijn trouwe viervoeter.

En dat maakt border collie Lulu uit de Amerikaanse stad Nashville een multimiljonair, meldt News Channel 5 Nashville. Bill Doris, het baasje van Lulu, overleed vorig jaar op 84-jarige leeftijd. De man was een ongehuwde succesvolle zakenman en gek van zijn hond. Hij zorgde ervoor dat de achtjarige border collie niks tekort komt de komende jaren. Een zeer gulle erfenis van vijf miljoen dollar, wat zo’n 4,16 miljoen euro is, behoort nu tot Lulu.

WHO KNEW? This dog is worth millions. More people have seen this promo and messaged me asking about this incredible story. WATCH NEWSCHANNEL5 TONIGHT AT 10. It will make you smile.

Posted by Nick Beres NC5 on Thursday, February 11, 2021

Liefde voor de hond

De 88-jarige Martha Burton zorgt momenteel voor de hond. Burton was altijd de oppas van Lulu als haar baasje op zakenreis ging. De vrouw is aangesteld als de officiële verzorgster van de kwispelende multimiljonair. Burton keek zelf ook behoorlijk op van de gigantische erfenis voor Lulu. Toch wist ze wel dat Doris een grote dierenliefhebber was. „Ik weet niet echt wat ik ervan moet vinden, maar hij hield gewoon echt van zijn hond”, vertelt ze tegen News Channel 5 Nashville.

Zelf kan Burton niet direct bij het geld, maar ze mag wel onkosten indienen voor Lulu. Ze ontvangt een gul maandbedrag om alle mogelijke uitgaven voor de hond te kunnen bekostigen. Krijgt Lulu nu een gouden hondenbak? Of wellicht een diamanten halsband? Of eet de viervoeter vanaf nu alleen nog maar peperdure biefstuk? Burton vertelt aan de Amerikaanse omroep dat de kans klein acht dat het hele fortuin van Lulu opgaat. „Maar ik zal wel mijn best doen”, lacht ze.

Conservator

Vrienden van de overleden Doris suggereren dat hij veel investeringen en vastgoed had. Burton zegt daar niets vanaf te weten. Het geld wordt beheerd door een conservator. Wat er gebeurt met het geld dat overblijft als Lulu komt te overlijden, is nog niet  duidelijk.

Dan maar les in theater, bios of hotel, roepen middelbare scholen op

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Deze Amerikaanse hond erft miljoenen van zijn overleden baasje
Sluiten