Femke van Rooijen
Femke van Rooijen Opvallend 17 jan 2021 / 18:40 uur

Groepje kinderen bedreigd met ‘pistool’ tijdens sneeuwballengevecht

Een groepje kinderen en hun ouders die met een sneeuwballengevecht bezig waren in Oisterwijk zijn gisteravond bedreigd door een man met een ‘pistool’. Tijdens zijn aanhouding bleek het echter te gaan om een aansteker in de vorm van een vuurwapen.

De ouders en hun kinderen hielden rond 20.00 uur een sneeuwballengevecht. Daarbij kwam één van de sneeuwballen tegen het raam van een appartement in de buurt. Maar de bewoner, een 46-jarige man, kon dat niet waarderen en kwam boos naar buiten. Volgens de politie vloog hij direct één van de vaders aan.

Aangehouden

Later ging de man zijn huis weer binnen en kwam hij terug met een pistool in zijn handen, die hij vervolgens op de groep kinderen richtte. Toen de gealarmeerde politie aankwam, werd er inderdaad een ‘pistool’ gevonden, maar al snel bleek dat het voorwerp een aansteker was in de vorm van een pistool.

De 46-jarige man werd desondanks aangehouden. Hij wordt beschuldigd van bedreiging.

Lees ook: Vier bondgenoten van Russische oppositieleider Navalni opgepakt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Groepje kinderen bedreigd met ‘pistool’ tijdens sneeuwballengevecht
Sluiten