Redactie Metro
Redactie Metro Opvallend 27 nov 2020

Begrafenismedewerker maakt foto met lichaam Maradona en wordt direct ontslagen

Een medewerker van de uitvaartonderneming die verantwoordelijk is voor de uitvaart van Diego Maradona, wilde wel heel graag met hem op de foto. Hij opende de kist van de Argentijnse voetbalheld en maakte een foto met hem. Zijn baas was er niet over te spreken en ontsloeg de werknemers op staande voet. Dat meldt The Mirror.

De Britse krant kreeg de foto in handen, maar besloot deze niet te plaatsen uit respect voor Maradona en zijn familie. De foto gaat inmiddels wel rond op Twitter.

Geen woorden voor

Op de foto is de begrafenismedewerker te zien met twee opgestoken duimen, terwijl hij naast het lichaam van Maradona staat. De eigenaar van de begrafenisonderneming kreeg er lucht van er werd woedend. Ook dat zijn werknemer twee duimen omhoogstak naast het lichaam, vond hij niet kunnen. „Walgelijk, echt walgelijk. Ik heb er geen andere woorden voor.” De werknemer is direct ontslagen.

Lees ook: Hoe Metro Maradona bezocht: ode aan de overleden geniale voetballer

Maradona

‘Pluisje’, zoals de legende liefkozend genoemd is donderdag (lokale tijd) begraven tijdens een besloten plechtigheid. Duizenden Argentijnen waren richting het presidentiële paleis in Buenos Aires gekomen om hun held een laatste groet te brengen. Dat verliep chaotisch. De politie moest soms optreden tegen fans die binnen wilden stormen om Diego nog eenmaal te ‘zien’.

De wereldberoemde voetballer overleed woensdag op 60-jarige leeftijd aan hartfalen.

Lees ook: Zo groot was zijn status: Maradona opgebaard in presidentieel paleis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Begrafenismedewerker maakt foto met lichaam Maradona en wordt direct ontslagen
Sluiten