Redactie Metro
Redactie Metro Opvallend 13 okt 2020
Leestijd: 1 minuut

Rouwende kleinzoon wil oma weer tot leven wekken en sloopt kerkhof

Natuurlijk is het verdrietig als je opa of oma overlijdt, zeker als het je lievelingsoma of -opa was. Maar de dood hoort nu eenmaal bij het leven, iets wat er niet helemaal in ging bij deze man.

Danny Frazier uit zuidelijke staat Tennessee probeerde zijn oma weer tot leven te wekken. Helaas voor de rouwende kleinzoon is die poging om zijn oma in een zombie te veranderen op een mislukking uitgedraaid. Hij slaagde er wel in om de halve begraafplaats te slopen, meldt een lokale nieuwssite.

Op het kerkhof bij oma

Maandag in de vroege uurtjes werd de politie in Knoxville opgeroepen omdat er een melding binnenkwam over iemand die een kerkhof aan het vernielen was. Toen ze eenmaal op de plaats delict aanwezig waren, vonden ze de 34-jarige dakloze Danny Frazier tussen gebroken grafstenen en allerlei gaten in de grond.

Lees ook: Dakloze man komt ’s nachts vast te zitten in buis glijbaan en overlijdt

Frankenstein

Frazier vertelde de politie dat hij een poging deed om zijn in 2012 overleden grootmoeder opnieuw tot leven te wekken. De 34-jarige Frankenstein maakte zo’n 30.000 dollar aan schade tijdens zijn poging om zijn oma uit het dodenrijk te halen.

De man is gearresteerd. Op 19 oktober zal hij voor de rechter moeten verschijnen om een verklaring te geven voor zijn bijzondere actie. Hij had misschien beter een mierzoet liedje voor haar kunnen maken terwijl ze nog leefde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Rouwende kleinzoon wil oma weer tot leven wekken en sloopt kerkhof
Sluiten