Anne Kersten
Anne Kersten | LinkedIn Opvallend 27 okt 2020 / 15:07 uur

Model filmt reacties als ze langsloopt: mannen met open monden

Dat model Alexas Morgan een bijzonder mooie verschijning is, zal ze zelf ook wel weten. En de mannen in haar omgeving ook zeker. Als experiment stopte de 24-jarige haar telefoon mét draaiende camera in haar kontzak, zodat ze zelf ook eens kon zien wat ze teweeg brengt als ze voorbij loopt.

„Laten we kijken hoeveel mannen er nou naar mijn kont staren”, begint ze de video. „De camera zit hier”, wijst ze naar haar kont, waar ze voor het effect nog even mee schudt. Dat ze een effect heeft op mannelijke populatie staat buiten kijf. Maar dat het zó ‘erg’ was…

Goed kijken naar haar kont

Er wordt namelijk niet alleen omgekeken. Mannen staren haar met open mond na en draaien hun hoofd 180 graden om nog even van het uitzicht te genieten. Een man ziet Morgan voorbijlopen en gelooft zijn ogen niet: hij loopt het gangpad uit om nogmaals te kijken. Er wordt goedkeurend geknikt en vrienden worden aangetikt om ook even te kijken. En dat is waarschijnlijk niet omdat ze haar broek zo mooi vinden…

@realalexas

What’s your fav reaction? #fyp

♬ original sound – Alexas Morgan

Naast haar op haar TikTok, plaatst het model de video ook op haar Instagram, waar ze meer dan vier miljoen volgers heeft. De video heeft al flink wat likes verzameld. „Welke reactie is jullie favoriet?”, vraagt ze haar volgers. „De laatste”, antwoordt iemand. „Zijn hoofd viel er bijna af”, antwoordt Morgan lachend.

Hartstikke normaal

Morgan gaat met haar video mee in de TikTok trend, waarmee de reacties van voorbijgangers worden vastgelegd. Ze is niet de eerste die een camera in haar kontzak stopte en het tafereel vastgelegde. In de reacties op de YouTube-video geven sommigen toe wel degelijk naar achterwerken te kijken. Maar: „Ik kijk altijd naar mensen die voorbijlopen, dat is hartstikke normaal!” Een ander is ervan overtuigd dat de voorbijgangers kijken naar de telefoon die bijna uit de broek valt: „Hartstikke makkelijk om te stelen zo.”

Lees ook: Uitgestorven Italiaans dorp zoekt nieuwe inwoners en betaalt ze

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Model filmt reacties als ze langsloopt: mannen met open monden
Sluiten