Anne Kersten
Anne Kersten Opvallend 12 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Bruid overvalt partner op werk met bruidsjurk en eist bruiloft

Als je heel graag wil trouwen en er maar geen knopen worden doorgehakt, kan dat heel vervelend zijn. In plaats van er he-le-maal klaar mee zijn, kan je natuurlijk ook het heft in eigen handen nemen.

Dat moet deze Amerikaanse bruid ook hebben gedacht, toen ze op het werk van haar partner verscheen en een bruiloft eiste.

Het tafereel in een winkel in het Amerikaanse Las Vegas is vastgelegd door een winkelende vrouw, die de video’s op Tiktok plaatste. Op de video’s is te zien hoe de vrouw, gehuld in witte jurk (met matchend mondkapje) én met bruidsmeisje, op haar partner afstapt in de winkel waar hij werkt. „Twee jaar geleden zijn we verloofd en heb je deze ring om mijn vinger geschoven”, zegt de vrouw. „Het is écht tijd om het te doen, anders is het klaar. We gaan nú trouwen, anders ben ik weg.”

@boymom_ashley

Part 1. The best part of my week🤣 watched this woman hunt her man down that works at target !!  #target#bridzilla#lasvegas

♬ original sound – Ashley

Haar bruidsmeisje houdt gedwee een bruidsboeketje vast en een pastoor lijkt klaar te staan om het huwelijk in de winkel te voltrekken. „Trouw met me, gewoon nu! Ik heb een pastoor en dit is mijn bruidsmeisje”, legt de vrouw uit. Na de confrontatie draait ze zich om en lijkt ze zich te realiseren dat het een wat ongewoon tafereel is. „Hee allemaal”, zwaait ze naar de rest van de klanten. „Ik probeer hem eindelijk zover te krijgen dat hij zich aan me bindt.”

Nú trouwen of het is klaar

„Of we trouwen nu, of het is over”, besluit ze. De filmende vrouw probeert het stel nog aan te moedigen met een: „Doe het!” Of dat heeft gewerkt is niet helemaal duidelijk, want kort daarop verlaat de bruid met klikkende hakken de winkel. De pastoor, bruidsmeisje en overvallen partner volgen. De vrouw laat zich ontvallen dat ze aan het trillen is, de man vraagt zich vooral af waarom niemand hem hierover verteld heeft.

Of het gaat om een stunt, is niet duidelijk. Filmpjes van een daadwerkelijke bruiloft zijn er niet, hoewel het in Las Vegas wel mogelijk is om meteen te trouwen.

@boymom_ashley

The best part of my week🤣 part 2 watched this woman hunt her man down that works at target !! #target#bridzilla#lasvegas#fyp#fypシ

♬ original sound – Ashley

Lees ook: Vier manieren om je huis duurzamer te maken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Bruid overvalt partner op werk met bruidsjurk en eist bruiloft
Sluiten