Metro
Metro Opvallend 12 aug 2020 / 09:20 uur

Labrador achtergelaten in het bos, baasje rijdt weg in haar Tesla

Een Canadees dierenasiel heeft op haar Facebookpagina een hartverscheurende video gedeeld. Op camerabeelden is te zien hoe een Tesla stopt naast een snelweg en een enthousiaste labrador uit de auto springt, helemaal klaar voor een wandeling in het bos.

Maar schijn bedriegt, want zijn baasje lokt hem mee naar het bos en laat hem daar vervolgens achter! Dan is te zien hoe de vrouw snel terug naar haar auto rent en wegrijdt zonder ook maar een keer om te kijken.

Dog dumped by his owner at Orchards Park in Vancouver, WA

******UPDATE: Listen folks, the woman that did this is not some woman named Dominique. Whoever started sharing that photo and accusing this woman of doing this, needs to STOP, remove their posts, apologize to her profusely and hope that she does not SUE you for defamation and libel. Come on. ******Update 12:49am 8/8/20We believe we have been able to identify the owner. We will update as we have more information! Thank you everyone for your incredible leads and tips!****Update: So many great leads and anonymous tips! Thank you everyone. Stay tuned, more news to come as this all unfolds. We appreciate ALL of your efforts, leads, and most of all, love for this dog. *****This woman thought the best way to get rid of a dog, was to take him to Orchards Park in Vancouver, WA tonight and leave him there to watch her drive off in her Tesla with Oregon Plates.If you recognize this woman, her Tesla, or her dog, please contact us immediately. 833.360.7293. The dog is an older yellow lab. If you know a woman that drives a Tesla with Oregon Plates, who likes to wear spandex pants and owned a Yellow Lab, please, contact us PRIVATELY with any information.**************All, please know the dog is safe and not available for adoption at this time. This dog will not be available pending an investigation into what happened. We know this tugs at our heartstrings, but please know he is safe and being cared for. We will do our best to update if/when he becomes available.**We have the dog, the dog is safe.***Video Credit @Alyssa Ott and @Brandon Price

Gepostet von I Paw'd It Forward am Donnerstag, 6. August 2020

Gelukkig kon de hond gered worden door Brandon Price, die de camera’s eerder had opgehangen. „We hebben de camera’s een tijdje geleden geïnstalleerd omdat mensen hier vaak opschudding veroorzaken”, legt hij uit aan Bored Panda. „Maar we waren compleet in shock toen we deze beelden zagen! Zoiets hadden we nog nooit gezien.”

‘Lelijke mensen’

Samen met wat vrienden konden ze de labrador, die blijkbaar Henry heet, redden en naar een dierenasiel brengen. „Veel mensen kunnen niet geloven dat iemand die met een Tesla rijdt een hond zou dumpen, maar ik heb geleerd om wat verder te kijken dan uiterlijke verschijnselen. Al bestaan er natuurlijk altijd gewoon lelijke mensen”, aldus Brandon. 

„Door deze beelden te tonen, laten we zien dat zelfs een 13-jaar oude familiehond verlaten kan worden”, klinkt het bij het dierenasiel. „Het is krankzinnig.” Henry wacht nu in het asiel op een nieuw baasje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Labrador achtergelaten in het bos, baasje rijdt weg in haar Tesla
Sluiten