Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Opvallend 15 aug 2020 / 18:54 uur

Dronken man poept in ambulance: ‘Hij heeft alles ondergescheten’

Een dronken man heeft vrijdagavond een geparkeerde ambulance in Den Haag compleet ondergepoept. Dat gebeurde toen een ambulancemedewerker een ernstig zieke patiënt wilde ophalen. Na het parkeren glipte de dronkaard naar binnen en besloot hij dat de ambulance de ideale plek was om zijn behoefte te doen.

De ambulancebroeder vertelt aan het Algemeen Dagblad dat hij afging op een verdenking van corona. „Die man was erg ziek, hij moest ook meteen aan het zuurstof. Ik bleef mijn collega assisteren terwijl ik buiten stond, maar ook de achterklep van de ambulance stond nog open om spullen te pakken. Toen deed een dronken man daar zijn behoefte.”

Ambulance ondergescheten

„Als je denkt alles gehad te hebben, kan het blijkbaar nog erger”, vervolgt de medewerker zijn verhaal. „Ik weet niet waarom, maar hij heeft alles ondergescheten. Daarna hebben we meteen de politie ingeschakeld.’’

De man heeft uiteindelijk een boete gekregen voor openbare dronkenschap. De ambulance is later schoongemaakt.

Lees ook: Nederland weer goed vertegenwoordigd in top 100 universiteiten

Reageer op artikel:
Dronken man poept in ambulance: ‘Hij heeft alles ondergescheten’
Sluiten