Metro
Metro Opvallend 18 jul 2020 / 18:39 uur

‘Doppelgänger’ Friends-actrice Jennifer Aniston gaat viraal

Veel mensen kennen het personage Rachel Green wel, of in ieder geval de serie Friends. Daarin vertolkte de nu 51-jarige actrice Jennifer Aniston de rol van Rachel, die in die tijd gold als een mode-icoon. Misschien nog steeds wel, zelfs. Een Amerikaanse blogger gaat nu viraal omdat mensen zeggen dat zij wel eens de doppelgänger van Jennifer Aniston zou kunnen zijn.

‘Ik zie het niet’

De blogger, Caitlin, aka The Kindred Ginger, zegt dat ze het ‘een groot compliment’ vindt dat mensen haar op Aniston vinden lijken. Zelf ziet ze het echter niet, vertelt ze aan Fox News.

„Ik vind het leuk dat ik een inspiratie ben en dat mijn volgers er plezier aan hebben. Jennifer Aniston is altijd iconisch geweest vanwege haar schoonheid”, zegt ze. „Ik vind alleen niet dat ik op haar lijk. Het is een enorm compliment, maar ik zie het niet.”

Caitlin ging viraal nadat haar kapper een foto van haar plaatste op Instagram, na een frisse knip- en verfbeurt. De reacties stroomden binnen, waaronder ‘damn is dat Rachel Green?’ en ‘OMG Jennifer Aniston?’.  En ook al wordt er al sinds de middelbare school tegen Caitlin gezegd dat ze lijkt op ‘Rachel van Friends’, zelf is ze het daar dus niet mee eens. Jij wel?

Lees ook: Vrouw (22) zet na stapavond tattoo van 7 mannen op haar been

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Doppelgänger’ Friends-actrice Jennifer Aniston gaat viraal
Sluiten