Metro
Metro Opvallend 6 jun 2020 / 08:51 uur

Grumpy Cat heeft een waardige opvolger

Een jaar geleden stierf Grumpy Cat, die een internetfenomeen werd door de hilarische memes. Nu heeft hij een waardige opvolger die luistert naar de naam Kitzia.

Kitzia woont in Florida met haar baasje Viktoriia, een Oekraïense vrouw die zes jaar geleden naar de Verenigde Staten verhuisde. Viktoriia houdt van fotograferen en deelt regelmatig een kiekje van Kitzia op Instagram.

Chagrijnige blik

Het dier heeft echter een opvallend chagrijnige blik die angstaanjagend maar tegelijkertijd grappig is. Dat leverde haar intussen al 60.000 volgers op. Volgens haar baasje is het echter een „erg lieve poes”, wat het alleen nog maar mooier maakt. Hieronder een greep uit het fotoalbum.

 

En uiteraard kan een kiekje van de enige echte Grumpy Cat niet ontbreken. Grumpy Cat werd zeven jaar.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Grumpy Cat heeft een waardige opvolger
Sluiten