Redactie Metro
Redactie Metro Opvallend 20 mei 2020
Leestijd: 1 minuut

Ufo-jager spot rare vlek Google Earth: ‘geheime basis aliens’

Een ufo-jager denkt de ingang van een ondergrondse basis van aliens te hebben ontdekt op Google Earth.

Scott C. Waring trof op 13 mei een bizarre vlek aan op een afgelegen eiland in Indonesië. Hij zoomde in, speelde met de kleuren en gelooft nu dat hij een geheime basis van aliens heeft ontdekt.

Blinde vlek

Op YouTube legt hij in detail uit waarom hij zo zeker is van zijn zijn. „Dit is de perfecte plek voor een ondergrondse basis van aliens. Het is volledig verlaten en heel afgelegen. Volgens mij is het de ingang van de basis.” Volgens hem werd de foto van Google Earth gemaakt nét nadat een ufo eruit vloog. „Dat zie je aan de binnenkant die ingesloten is en de buitenkant die nog open staat.” Het feit dat de plek de afgelopen jaren bedekt was met water en nu ineens niet meer, is voor hem des te meer reden om zijn eigen theorie te geloven.

Ingang

De ‘ingang’ is ongeveer 20 meter breed en de volledige ‘plek’ meet 46 meter. „Dat is groot genoeg om een aantal buitenaardse ruimteschepen door te loodsen.”

De een vindt hem een gekkie, een ander niet, blijkt uit de reacties. „Het zou weleens kunnen kloppen. Het is al langer bekend dat Reptilians (de vermeende originele bewoners van onze planeet; red.) met cilindervormige ruimteschepen vlogen. En kijk naar de vorm van de ingang…”, klinkt het onder meer. Nog iemand anders vermoedt dat het niets met aliens te maken heeft, maar dat het een geheime militaire basis zou zijn.

Wat het ook moge zijn, je kunt de bewuste plek HIER bekijken en zelf eens grondig onderzoeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ufo-jager spot rare vlek Google Earth: ‘geheime basis aliens’
Sluiten