Kasper Hermans
Kasper Hermans Opvallend 16 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Vrouw rijdt vriend aan nadat hij HIV-positief blijkt

HIV-positief zijn. In de meeste gevallen is het geen nieuws waar je blij van wordt, toch besloot een man uit Arizona lachend aan zijn vriendin te vertellen dat hij de ziekte had. Deze was echter een stuk minder vrolijk over het nieuws dat hij haar bracht.

Toen hij even later op zijn fiets zat, besloot zij – Misty Lee Wilke – hem even van zijn sokken te rijden, zo vertelt het Laatste Nieuws. Op verkeerscamera’s is te zien hoe hij net van hun huis wil vertrekken, als zij ineens hard op hem inrijdt. De man vliegt over de auto heen en komt hard terecht, terwijl Wilke in haar rode Ford Mustang verder rijdt.

Gebroken rug

Volgens het politierapport was de schade niet misselijk. De man heeft een gebroken rug en een hoofdwond opgelopen. Inmiddels heeft hij aangifte gedaan en wordt hij aangeklaagd voor poging tot moord, slagen en verwondingen en vluchtmisdrijf.

Overigens is de verklaring die het slachtoffer tijdens zijn aangifte deed ook op zijn minst raar te noemen. Nadat hij haar lachend het slechte nieuws had verteld, stak hij Wilke met een mes, zo luidt zijn uitleg. Wilke zegt zo overstuur te zijn geweest dat ze haar vriend niet eens had gezien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouw rijdt vriend aan nadat hij HIV-positief blijkt
Sluiten