Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 29 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Video: Vrouw scheert benen in openbaar zwembad

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van dinsdag.

Scheren

Er zijn dingen die je niet doet in een openbaar zwembad. Zoals het scheren van je benen. Daar dacht deze vrouw toch anders over.

Bijstand

Op het voorjaarscongres van de VVD vertelde Klaas Dijkhoff dat hij de bijstandsuitkering wil verlagen. Alleen bijstandsgerechtigden die een opleiding volgen, solliciteren, of ‘iets nuttigs doen voor de medemens’ verdienen volgens de VVD-fractieleider een aanvulling van de bijstandsuitkering. Hij sprak erover bij Pauw.

Klaas Dijkhoff (VVD) wil bijstandsuitkeringen verlagen

VVD'er Klaas Dijkhoff zegt dat het gaat om een "gevoel van wederkerigheid". Voor wat hoort wat. Laat ons weten hoe jullie over de plannen van de VVD-fractieleider denken. Kijk het hele gesprek–> http://bit.ly/klaasdijkhoff

Posted by Pauw on Monday, May 28, 2018

Darten

Dat Michael van Gerwen kan darten, weten we allemaal. Maar dat Wout Weghorst er ook iets van kan, dat is nieuw! Hij wist zelfs een leg te winnen van Van Gerwen. Die dat op zijn beurt overigens wel kon waarderen.

Michael van Gerwen op bezoek bij Oranje

🎯 | De interlandperiode van Wout Weghorst kan nu al niet meer stuk 💪🏻

Posted by OnsOranje on Monday, May 28, 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.