Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 19 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

Speel jij bingo tijdens the royal wedding?

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zaterdag 19 mei.

Laurel of Yanny?

Hoge noten, lage noten. De omgeving. De internetwereld is in ieder geval in de ban van Laurel of Yanny. En het leuke is, dat er dan ook altijd een stel goede grappenmakers boven komen drijven.

https://twitter.com/GainesOnBrains/status/997268570877890560

https://twitter.com/IanWilsonKimani/status/997615629782962182

Royal Bingo

Het draait vandaag natuurlijk vooral om het huwelijk tussen Prince Harry en Meghan Markle. Voor wie er de hele dag voor de buis besluit te zitten vanwege the royal wedding zijn er gelukkig genoeg bingokaarten in omloop.

Totti tot Buffon

Het Italiaanse voetbal verliest stilaan haar iconen. Vorig jaar nam Francesco Totti (AS Roma) al afscheid en dit seizoen zwaait Gianluigi Buffon (Juventus) af. Hoewel ze wat clubvoetbal betreft rivalen waren, schreef Totti een mooie brief aan de doelman. Zo staat in zijn column in La Gazzetta dello Sport onder andere ,,Ik weet zeker dat je op deze dagen het bandje van je carrière steeds voor jezelf afspeelt. Het doet me goed dat we ieder een rol hebben gespeeld in elkaars films. We kwamen elkaar als kinderen tegen, werden aanvoerders en mannen. We verdedigden het zelfde shirt, het blauwe. En vochten daarna weer voor de andere kleuren die ons zo lief zijn.”

Dat de twee in 2006 samen wereldkampioen werden is Totti niet vergeten. ,,Ik heb er moeite mee alles in de juiste volgorde te plaatsen, maar het plaatje is overweldigend: ik zie de wereldbeker, de Berlijnse nacht, onze knuffels. Ik mix ze met een lobje van mij en een paar van jouw reddingen. En ik zeg: dank je. Voor de rivaal en de teamgenoot die je bent geweest."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.