Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 2 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Kanye West verbaast opnieuw tijdens interview

Kanye West blijft verbazen. Dinsdagavond kwam al naar buiten dat de rapper het deels aan Taylor Swift te wijten, noemde dat hij in 2016 gedwongen werd opgenomen in het ziekenhuis, nu blijkt dat hij nog een stap verder ging. Zo heeft hij laten weten dat slavernij wat hem betreft klinkt als een vrije keuze, en bekent hij verslaafd te zijn geweest aan pijnstillers.

In het interview met TMZ zegt de rapper dat 400 jaar wel erg lang is. „Als je hoort dat de slavernij 400 jaar duurde, 400 jaar! Dat klinkt als een keuze.” Charlamagne, de acteur die het interview afnam, reageerde hierop door te stellen dat West als rijke rapper makkelijk praten heeft.

Liposuctie

„Jij leidt misschien het luxeleven van een zanger, maar wij, de rest van de samenleving, worden nog steeds gemarginaliseerd door de de gevolgen van 400 jaar slavernij.”

In de rest van het interview vertelt de rapper tevens openlijk over zijn liposuctie. West geeft toe dat hij een liposuctie onderging omdat hij bang was dat mensen hem zouden vergelijken met zijn schoonbroer, Robert Kardashian. „Ik was bang dat iedereen mij een dikzak zou noemen.”

Pijnstillers

Na deze operatie raakte hij verslaafd aan pijnstillers. „Ik ging vlak daarna op tournee waardoor ik geen andere keus had dan doorgaan. Ik nam steeds meer pijnstillers, omdat de wonden niet goed genezen waren.”

West liet vervolgens weten dat hij vindt dat er veel te makkelijk recepten voor zware medicijnen worden uitgeschreven. Dit maakt het volgens hem makkelijker voor mensen om verslaafd te raken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.