Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 25 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Dumoulin slaat een bres in het harnas van Yates

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van vrijdag 25 mei.

Strijd om het roze ligt open

Het leek onmogelijk, maar Tom Dumoulin deed donderdag een dreun uit aan de bergop haast ongenaakbare Simon Yates. De Brit had eerst wel een antwoord op een demarrage van Dumoulin, maar toen de Nederlander meesprong met Chris Froome en Domenico Pozzovivo brak de rozetruidrager. Mede dankzij Wout Poels liep de schade van Yates op tot 28 seconden. Dat is momenteel precies zijn voorsprong op Dumoulin, die hij in de komende twee dagen moet zien te verdedigen. (Vanaf 3:10)

Donald Duck in braille

Het vrolijkste weekblad van Nederland. Zo noemt de Donald Duck zichzelf. Maar voor slechtzienden en blinden is lastig om er ten volle van te kunnen genieten. Deze week is er voor het eerst een editie in braille verschenen, waardoor zij de avonturen van de populaire eend en de andere inwoners van Duckstad volop mee kunnen beleven.

Live It Up

Geen feestelijke polonaisetrack van Wolter Kroes want ‘we zijn er NIET bij’. Dus moeten we het gewoon doen met de officiële WK-track. Nicky Jam, Will Smith en Era Istrefi hebben Live It Up gemaakt.

Kaketoe draait door

Wordt de nieuwste trend een reuzenrad voor dieren? Deze kaketoe vermaakt zichzelf in ieder geval uitstekend door rondjes te draaien op een wiel.

https://www.facebook.com/GoAnimalsOfficial/videos/2081339345246979/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.