Nieuwssnack

Documentaire over NikkieTutorials in de maak.  ANP

Documentaire over NikkieTutorials in de maak

YouTuber NikkieTutorials (Nikkie de Jager). / ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

17 MEI 2018

Linda Hakeboom gaat weer een documentaire maken. De wereldberoemde YouTube-visagiste Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, is dit keer het onderwerp. Het wordt Linda's eerste internationale docu, zo maakte ze donderdag bekend in de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica.

Linda kent Nikkie van het programma The Big Escape, waar ze allebei aan meededen. „Dat was te gek, daarna zijn we zo ongeveer beste vriendinnen geworden", aldus de programmamaakster. Linda ging daarna een keer met haar mee naar Los Angeles en keek haar ogen uit.

Fantastisch onderwerp

„Je hebt daar van die toeristenbussen die langs huizen van beroemdheden rijden en we liepen daar nietsvermoedend samen over straat en zo'n hele bus begon te gillen omdat zij daar op straat liep", vertelt Linda. „Toen dacht ik: ja, Linda nu ben je gek geworden. Dit is een van je beste vriendinnen en je moet er gewoon een camera op zetten. Dit is natuurlijk een fantastisch onderwerp."

„Dit wordt mijn eerste internationale documentaire. We gaan hem ook in het Engels maken. Heel spannend en ook heel anders dan ik normaal gewend ben."

9 miljoen

De Jager timmert al een tijdje aan de weg met haar eigen Youtube kanaal, en heeft inmiddels bijna 9 miljoen volgers. De Youtube-visagiste is vooral bekend van een opgenomen video in 2015, The Power of Make-up, waarin ze haar halve gezicht opmaakte om het verschil duidelijk te maken.

Linda maakte eerder documentaires over onder meer Douwe Bob, Jett Rebel en Lil' Kleine.

BEKIJK OOK


Views

2k+

Peuter lijdt aan het onkambare haar syndroom

Zo ziet onkambaar haar eruit/Screenshot

Foto van 'Kasper Hermans'

18 MIN

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video's en foto's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van donderdag 24 mei.

Onkambaar haar

Een bad hairday? Wij hebben dat misschien een keer in de zoveel maanden, als ons haar niet in model te krijgen is, maar Taylor McGowan heeft dat permanent. De peuter van zeventien maanden oud heeft haar waarop geen vat te krijgen is en lijdt aan het zogenaamde Uncombable Hair Syndrome. Hoewel het een uiterst zeldzame aandoening is, hoopt haar moeder met dit filmpje wat aandacht te generen voor de aandoening.

Brand door scootmobiel

In het Limburgse Schimmert is woensdagavond een enorme brand uitgebroken in een boerderij. De brand ontstond in de opladende accu van een scootmobiel, waardoor bijna de gehele boerderij verwoest werd.

Jamai in Wie Is De Mol?

De uitzendingen van Wie Is De Mol? zullen pas begin 2019 van start gaan, maar de opnames zijn nu bezig. De eerste deelnemer lijkt al onthuld door de altijd fanatieke fans: voormalig Idols-winnaar Jamai Loman.

BEKIJK OOK


Views

36

62-jarige Clive doneert sperma vanuit zijn busje

Foto ter illustratie. Bron: ANP

Foto van 'Metro'

GISTEREN

Een ex-wiskundeleraar kan niet helemaal afscheid nemen van zijn vak en vermenigvuldigt dan ook nog graag. Hij doet dit nu alleen door middel van spermadonatie, vanuit de achterbak van zijn busje.

De 62-jarige Clive heeft altijd als wiskundedocent gewerkt en wilde na zijn pensioen blijven „bijdragen aan toekomstige generaties" schrijft The Sun. Hierdoor heeft de man - die gekscherend de rijdende rukker wordt genoemd - in Engeland al 65 kinderen verwekt. Veertien andere baby's zijn nog onderweg.

Zoals de meeste mannen in witte busjes, is ook Clive een bezorger. Hij bezorgt alleen geen pakketjes, maar spuitjes. Spuitjes vol sperma. Hij gaat naar het adres van een vrouw met een kinderwens, doet in de achterbak van zijn busje zijn kunstje, stopt zijn magische goedje in een spuit, houdt deze warm onder zijn oksel en bezorgt dit bij de vrouw aan huis.

Gratis service

En dat allemaal gratis en voor niets, want de gelukkig getrouwde man is er van overtuigd dat elke vrouw die graag een baby wil, een baby verdient. Dat wil hij graag voor de vrouwen verzorgen, maar wel met zo min mogelijk contact. Dat is ook de reden dat hij zijn goedje in de achterbak van de bus verzamelt en niet bij de vrouwen thuis. Van tevoren is er ook minimaal mailcontact, face to face ziet hij de aanstaande moeders maar heel kort.

Hoe apart maar nobel de daad van de man ook lijkt, het is niet heel slim. Omdat hij zijn zaad niet via een officieel geregistreerde organisatie laat verspreiden, is er niets geregeld op legaal gebied en kunnen de toekomstige kinderen hem als vader aanklagen en alimentatie eisen. Ook kunnen de vrouwen natuurlijk van gedachten veranderen en de man in grote problemen brengen.

Stoppen op je hoogtepunt

Maar aan stoppen denkt Clive pas als hij het magische getal van honderd kinderen heeft bereikt. Zijn vrouw kan niet wachten, want zij vindt de praktijken van haar man eigenlijk maar niks. De zestiger weet zelf wel heel goed waarom hij het doet: „Ik ben zo trots om de vader te zijn van 79 kinderen, ik houd van hoeveel geluk dat brengt. Zoveel mensen zeggen 'Bedankt Clive, je hebt onze levens veranderd'."

Het idee om zaaddonor te worden kwam tien jaar geleden in hem op, toen hij de verhalen van anderen las. Maar toen hij zich aan wilde melden bij een officiële spermabank werd hij niet toegelaten. Ze nemen daar geen sperma aan van mannen boven de vijfenveertig jaar. De kwaliteit gaat met de jaren namelijk flink achteruit. Clive trok zich daar weinig van aan en plaatste dan maar een advertentie op Facebook voor zijn dienst. Daarbij omschreef hij een gezonde levensstijl te hebben, niet ziek te zijn en voor wie het wil is de uitslag van zijn soa-test beschikbaar.

Ongeveer tweederde van zijn klantenbestand zou bestaan uit lesbische koppels, de anderen zijn heteroseksueel en een enkeling is een alleenstaande vrouw.

BEKIJK OOK


Views

1k+

Ben jij net zo grappig als de vier Gabbers?

Win! Ben jij net zo grappig als de vier Gabbers?

De vier Gabbers met vlnr Ali B, Najib Amhali, Martijn Koning en Roué Verveer. / Vincent van Dordrecht

Foto van 'Erik Jonk'

VANDAAG, 05:30

We dagen je uit: probeer net zo grappig te zijn als Gabbers. Of grappiger!

Roué Verveer, Martijn Koning, Najib Amhali en Ali B zullen op 29 en 30 juni de ene na de andere grap de Ziggo Dome in slingeren. Zij doen dat in een nieuwe formatie tijdens de derde Gabbereditie. Koop je kaarten met 20 euro korting via Metro.

koop gabber tickets

Maar… zijn Metrolezers misschien wel net zo grappig of zelfs grappiger dan deze vier comedians? Wij twijfelen daar uiteraard niet aan, maar we dagen de lezer wel uit. Vorige week kondigden we het in een interview met het kwartet heren al aan: er komt een wedstrijd ‘Ben jij net zo grappig als Gabbers?’

Stel, Gabbers voor je neus

„Geef de lezers een opdracht mee, dat werkt het beste. Donald Trump bijvoorbeeld”, zegt Martijn Koning. En met een lach: „Of Gabbers zelf natuurlijk. Pak ons maar hard aan.” De opdracht daarom deze keer: stel, de vier Gabbers staan voor je neus. Welke grap óver hen (of over een van de vier) zou je vertellen?

Inzenders van een onvervalste Gabbersgrap maken kans op 5x2 vrijkaarten voor een van de Ziggo Dome-shows. Maar, misschien nog wel belangrijker, bij plaatsing van je grap in Metro of op Metronieuws.nl verdien je uiteraard eeuwige roem!

Meedoen? Mail dan je grap naar marketing@metronieuws.nl.

Kaarten met korting

Metrolezers kunnen naast de prijsvraag profiteren van een speciale kortingsactie van deze krant en Gabbers. Kaarten voor de shows op 29 en 30 juni in Ziggo Dome bestel je via www.gabbers.nl. Metrolezers krijgen 20 euro korting voor elke rang! Dit door de vouchercode metro (met kleine letters) in te voeren.

koop gabber tickets

Lucky hour

Elke Gabber-donderdag wordt tussen 12.00 en 13.00 uur bovendien het Gabbers Lucky Hour gehouden. Wie vandaag tijdens dat uur kaarten met de metrocode bestelt, maakt kans op een gratis fastlane bij Ziggo Dome.

BEKIJK OOK


Views

200+

Stralende hertogin Meghan bij tuinfeestje Charles

Stralende hertogin Meghan bij tuinfeestje Charles

De twee zien er gelukkig uit samen. Foto: ANP.

Foto van 'Hester Ramaker'

GISTEREN

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video's en foto's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van woensdag.

Stralen

De hertog en hertogin van Sussex, Harry en Meghan, zijn na hun sprookjeshuwelijk begonnen aan hun officiële taken. In de tuinen van Buckingham Palace werd een tuinfeest georganiseerd vanwege de komende zeventigste verjaardag van prins Charles. Het kersverse koppel straalt als nooit tevoren.

Vliegtuig

Deze foto uit Honduras vliegt het internet over. Te zien is hoe een privévliegtuig in tweeën is gebroken, nadat het van de landingsbaan gleed. Er raakten zes mensen gewond.

Stralende hertogin Meghan bij tuinfeestje Charles

Het vliegtuig brak in tweeën.

Ontsnapt

Deze kat zit rustig op de veranda als een vrouw hem komt aaien. Plots grijpt ze het beestje en rent ze ermee naar een auto die langs komt rijden. De kat weet zichzelf uit haar armen te bevrijden.

BEKIJK OOK


Views

1k+

Bloemen Royal Wedding aan hospice geschonken

Foto: ANP

Foto van 'Cerise van Vliet'

GISTEREN

Voor degenen die het gemist hebben: er was dit weekend een bruiloft. En niet zomaar eentje, maar een koninklijke bruiloft in het Verenigd Koninkrijk. Daar stapte prins Harry met zijn Meghan in het huwelijksbootje. Bij iedere trouwerij horen bloemen, maar bij zo'n bijzondere bruiloft zijn er nog veel meer bloemen.

Iedere kijker die dit weekend live mee zat te turen en niet alleen op de jurk van Meghan lette, zag een overweldigende hoeveelheid aan bloemen. De zijkanten van de trappen voor de kapel en ook de zaal binnen in de kapel waren versierd met enorme bloemenbogen.

Voor deze gelegenheid werd zelfs een speciaal team van bloemisten ingehuurd. Zij maakten de gigantische bogen met witte bloemen. Maar wat doe je met al deze pracht en praal als de huwelijksdag voorbij is? Weggooien is absoluut zonde. Dat vonden ze in Engeland ook en daarom hebben ze van de bloemen mooie boeketjes gemaakt en deze opgestuurd naar onder andere het St. Joseph's Hospice.

Zij schrijven dat ze een wel heel bijzondere verrassing kregen, bloemen van het huwelijk van Harry en Meghan. De boeketjes zijn uitgedeeld onder de bewoners van het hospice, die er heel blij mee zijn.

BEKIJK OOK


Views

800+

Vader neemt vriendin overleden zoon mee naar prom

Vader neemt vriendin overleden zoon mee naar prom

Het vriendje van Kaylee overleed in april. Foto: Facebook/Kaylee Suders

Foto van 'Hester Ramaker'

22 MEI 2018

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video's en foto's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van dinsdag.

Schoolgala

De Amerikaanse Kaylee Suders was niet van plan om nog naar het schoolgala te gaan. In april verongelukte namelijk haar vriendje, Carter Brown. Om haar wat op te fleuren besloot de vader van Carter, Robert Brown, haar alsnog mee te nemen naar het gala. De foto's gaan nu het hele internet over.

Vader neemt vriendin overleden zoon mee naar prom

Kaylee vond het een prachtig initiatief. Foto: Facebook/Kelly O'Neil Brown

Nadoen

Deze hond ziet zijn baasjes een radslag doen op het strand en denkt: dat kan ik ook!

Slaan

Zlatan Ibrahimovic kreeg maandag in een competitiewedstrijd van zijn club Los Angeles Galaxy tegen Montreal Impact een rode kaart. Hij gaf een tegenstander een klap tegen het hoofd.

BEKIJK OOK


Views

2k+


Zanger R.Kelly door ex aangeklaagd voor misbruik

Zanger R.Kelly door ex aangeklaagd voor misbruik

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

22 MEI 2018

Een ex van R. Kelly heeft de zanger aangeklaagd voor mentaal, verbaal en seksueel misbruik. Volgens Faith Rodgers sloot de muzikant haar regelmatig op als ze niet wilde ingaan op zijn avances.

Faith ontmoette de zanger na afloop van een concert in Texas. Een paar maanden later zou hij haar naar New York hebben laten overkomen om daar een optreden bij te wonen.

Relatie

In de aanklacht beweert de vrouw, die destijds 19 was, volgens TMZ dat hij die avond haar hotelkamer bestormde en tegen haar zin seks met haar had. Na afloop klaagde de muzikant volgens Faith dat ze saai was in bed.

De twee zouden desondanks een relatie van een jaar hebben gehad, waarbij Faith geregeld werd vastgehouden in kamers, studio’s en auto’s. De vrouw beweert dat Kelly zijn persoonlijk assistent de opdracht gaf te zorgen dat ze niet zou ontsnappen.

Herpes

Ze klaagt de muzikant aan voor seksueel geweld, vrijheidsberoving en het achterhouden van een soa. De muzikant zou haar met herpes besmet hebben.

BEKIJK OOK


Views

1k+