Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 21 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Brits koningshuis deelt drie officiële trouwfoto’s

Het Britse koningshuis heeft drie officiële trouwfoto’s naar buiten gebracht van de bruiloft van Prins Harry en Meghan Markle. De foto’s werden gemaakt door Alexi Lubomirski.

Het gaat om zwartwit foto van prins Harry en Meghan, en twee groepsfoto’s met de familie en bruidskinderen van het pasgetrouwde stel. De foto’s zijn gemaakt na de rijtoer in de koets in Windsor Castle.

Bloemen

Dat de bruiloft van de hertog en hertogin van Sussex tot in de puntjes was geregeld, was goed te zien. Het huwelijksfeest kostte in totaal anderhalf miljoen pond, en met name de bloemen waren een hoge kostenpost. De witte rozen werden echter niet weggegooid na de mooie dag, maar in plaats daarvan geschonken aan het St Joseph’s ziekenhuis in Londen.

Het ziekenhuis plaatste een foto van de bloemen op social media met de tekst: „vandaag hebben we een speciale bezorging gehad. Prachtige boeketten, die zijn gemaakt van de royal flowers, hebben we aan onze patiënten kunnen geven. Heel erg bedankt Harry en Meghan, en bloemist Phillippa Craddock.”

Today we got a very special delivery. Beautiful bouquets made from the #royalwedding flowers which we gave to our…

Posted by St Joseph's Hospice on Sunday, May 20, 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.