Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 12 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

PSV-fan verkoopt Ajax wc-papier: schijt aan 020

Letterlijk ‘schijt aan 020’, dat heeft PSV-fan Theo van Gemert. En dat maakt hij heel duidelijk met zijn eigen ontworpen toiletpapier, waarop hij het Ajax-logo heeft laten drukken. De rollen van Van Gemert gaan nu viral.

Kampioenswedstrijd

Van Gemert heeft de toiletrollen ontwikkeld naar aanleiding van de kampioenswedstrijd die PSV tegen Ajax gaat spelen. Van Gemert, eigenaar van een cafetaria in Eindhoven, verkoopt de rollen in zijn eigen toko. Naast het Ajax-logo staat ook de tekst ‘Schijt aan 020’ op de wc-rollen gedrukt.

Een vriend van Van Gemert kwam met het idee, vertelt hij aan Omroep Brabant. Volgens hem zag de vriend tijdens een vriendenweekend in Engeland dat het een optie was om je eigen wc-rollen te laten maken. Vooral op Facebook scoort de PSV-fan nu met zijn ludieke actie. „Ik krijg berichten uit het hele land van mensen die de rollen willen kopen. Ook van mensen die Ajax-fans in de familie hebben.”

Grapje

Van Gemert benadrukt wel dat de mensen het echt moeten zien als een grapje. „Ik ben ook niet anti-Ajax. Het is gewoon een geintje. Als je dat niet begrijpt, heb je een probleem."

De wedstrijd waar de cafetariahouder zijn rollen voor heeft ontworpen vindt zondag plaats om 16.45 uur. Natuurlijk hoopt hij wel dat ze gaan winnen: „Al ben ik niet zo’n grote fan dat ik er elke wedstrijd doodziek van ben als PSV verliest."

https://www.facebook.com/plazajagershoef/posts/2261090870569603

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.