Elselotte Smink
Elselotte Smink Nieuws 5 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Ikea komt met een zen-collectie én yogaspullen

Bij de Ikea kom je voor al dan niet complete meubels, een (vegan) hotdog, geurkaarsen en vanaf dit voorjaar ook voor je zenmomentje.

Want alhoewel je de meubelgigant misschien eerder koppelt aan ontluikende ruzies en existentiële crisissen, komt deze met de zogenaamde HJÄRTELIG-collectie.

Yogamatten en blokken

De collectie, die in een beperkte oplage zal worden geproduceerd, is ontworpen om pauze te kunnen nemen van het drukke leven. Door het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen zoals kurk, rotan en zeegras (voor opbergdozen), moet het volgens de keten nog makkelijker worden om nog dichter bij de natuur te komen.

Foto: Ikea

Naast geurkaarsen (die kunnen natuurlijk niet missen), zijn er kommen, bedden, plantenpotten en dus yogaspullen. Matten om yoga op uit te oefenen, blokken en riemen om de poses makkelijker uit te voeren.

En je kamer? Dat wordt volgens de keten ‘de perfecte plek om je chakras "te openen"…of gewoon de pizzadoos.’ Een ding is zeker, bij het in elkaar zetten kan niets mis gaan, die yogamat rol je zo uit.

Giphy

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.