Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 3 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Weer een tienenregen bij The Voice of Holland

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zaterdag 3 februari.

Weer vier tienen!

Als we de juryleden van The Voice of Holland mogen geloven, ligt het niveau van de toppers dit jaar veel hoger dan in het voorbije seizoen. In vergelijking met die jaargang is er namelijk sprake van een heuse tienenregen. Nadat vorige week Jim vier tienen kreeg, was de eer deze week weggelegd voor Kimberly.

https://www.youtube.com/watch?v=TtFesR7CBuc

Paard geniet van teddybeer

Dacht jij dat alleen mensen van de knuffels kunnen genieten, dan heb je het mis. Paard Snipes wordt namelijk getrakteerd op een knuffeleend en gezien zijn vreugdedansje is hij daar meer dan blij mee.

Verwarde man gooit alles uit het raam

De mensen in Lage Zand (Den Haag) zullen geen heel rustige avond hebben gehad. Een verwarde man besloot namelijk zijn complete inboedel op straat te gooien, dit terwijl hij keihard muziek draaide. De politie zag daarom de noodzaak om een deel van de straat af te zetten, waardoor ook het tramverkeer gestremd werd. Uiteindelijk gaf de man zich rond 1 uur ‘s nachts over aan de politie.

Verwarde man zorgt voor onrust

Een verwarde man gooide zijn inboedel op straat. De trams werden omgeleid en er werd een grote afzetting gemaakt. Bekijk de volledige video op de website: http://www.regio15.nl/nieuws/lijst-weergave/108-verwarde-personen/28363-verwarde-man-gooit-inboedel-op-straat-en-zorgt-voor-commotie

Posted by Regio15 on Friday, February 2, 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.