Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 27 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Spice Girls uitgenodigd op Royal Wedding

De bruiloft van prins Harry en Meghan Markle belooft behoorlijk pittig te worden. Voormalig Spice Girl Melanie Brown verklapte in de Amerikaanse talkshow The Talk dat zij en de rest van de meidengroep zijn uitgenodigd voor de Royal Wedding.

Optreden

„Ja, ik ga. Ik weet niet of ik dat had moeten zeggen", antwoordde ‘Scary Spice’ op de vraag of ze iemand kende die op 19 mei naar het huwelijk gaat. De zangeres verklapte dat ook de vier andere Spice Girls zijn uitgenodigd. Op de vraag of de dames optreden voor Harry en Meghan, wilde Mel B geen antwoord geven.

Mel liet ook niets los over hoe de uitnodiging voor het huwelijk eruit ziet. „Dat wordt te persoonlijk. Hij is gepast, meer zeg ik er niet over."

Groot fan

Prins Harry was als tiener groot fan van de Spice Girls. In 1997, een paar maanden na de plotselinge dood van zijn moeder Diana, bezocht Harry met zijn vader prins Charles een concert van de Britse meidengroep.

De dames brachten de toen dertienjarige Harry tijdens een ontmoeting in verlegenheid door hem op zijn wang te zoenen en zijn hand vast te houden. Ook Harry’s bruid Meghan zou groot fan zijn van de Spice Girls.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.