Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 14 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Pommeline verliefd op verleider Fabrizio

Op de dag der liefde lijkt er geen ontkomen meer aan, de roddelpers draait overuren en het zou nu dan echt duidelijk zijn. Pommeline, die vorig jaar als verleidster meedeed aan Temptation Island en er uiteindelijk met Merijn vandoor ging, is opnieuw verliefd.

Uit met Merijn

Nog geen tien dagen geleden verscheen het bericht dat Pommeline en Merijn niet meer samen zijn. Merijn nam in 2017 deel aan Temptation Island samen met zijn vriendin Lisa. Dit koppel hield het echter niet lang vol, aangezien Merijn niet om verleidster Pommeline heen kon. Iets meer dan een jaar leken de twee het perfecte koppel maar Pommeline liet via Instagram weten dat de relatie over is.

Alhoewel het stel vroeg om alle rust, lijkt daar nu alweer een einde aan gekomen. In een vlog van Diana Gabriels, de plastisch consulente van de verleidster, zien we de twee vrouwen in bad naar het nieuwe seizoen van Temptation Island kijken. Op een gegeven moment breekt de jonge blondine in tranen uit een geeft snikkend toe dat ze nog van Merijn houdt, maar gevoelens heeft voor één van de mannen op het scherm: Fabrizio.

https://www.youtube.com/watch?v=3Nrw6hNn9Xc

Fabrizio

Fabrizio is dit seizoen een verleider en in het dagelijks leven tevens Pommeline’s baas. De dame die wel van een tatoeage houdt, werkt tegenwoordig ook in een tattooshop. Deze shop wordt gerund door Fabrizio. Hij doet mee aan Temptation Island 2018 en Pommeline is duidelijk van slag als hij in de aflevering verschijnt. Diana vraagt of ze iets voor haar kan doen en of er ‘dan al iets is gebeurd’ waarop Pommeline nee schudt, maar de gevoelens zitten overduidelijk hoog.

Over de vlog is veel te doen geweest in België. De vlog zou al eerder door Diana zijn geüpload maar dan zonder de specifieke stukjes waar Pommeline over Fabrizio praat. Tegen HLN zou de vlogster hebben gezegd dat Pommeline haar inderdaad had verteld dat ze opnieuw verliefd is, en het klopt dat die vlog is aangepast. Pommeline wilde die fragmenten liever verwijderd zien.

Na wat aarzelen gaf ze de Belgische krant ook antwoord op de vraag of Pommeline gevallen is voor verleider Fabrizio. „Ja, het gaat inderdaad om Fabrizio”, bevestigde Diana.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.