Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 6 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Peperdure Van Dijk beleeft droomdebuut bij Liverpool

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zaterdag 6 januari.

Van Dijk direct de held

Alle ogen waren vrijdagavond gericht op Virgil van Dijk, tijdens Liverpool – Everton. De sinds vorige week duurste verdediger aller tijden maakte zijn debuut voor Liverpool, nota bene in de derby tegen de stadsgenoot. Hij liet gelijk zien ook aanvallend van waarde te kunnen zijn door een paar minuten voor tijd de winnende binnen te koppen.

Vliegtuig Toronto vat vlam

Op de luchthaven Pearson van Toronto is afgelopen avond een rijdend vliegtuig op een stilstaand toestel gebotst. Hierdoor ontstond er brand en moesten alle passagiers geëvacueerd worden uit het vliegtuig door de kou (-21 graden Celsius). Bij het ongeluk is niemand gewond geraakt.

Glazenwasser op 140 meter

Werken op hoogte is niet iets dat heel veel gebeurt in Nederland, maar volgens velen zal Arthur van de Velde een van de engste beroepen van Nederland hebben. Hij is namelijk glazenwasser van de hoogste gebouwen van Rotterdam-Zuid. RTV Rijnmond zocht hem op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.