Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 22 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Jongen maakt een Tinderfout, maar blijft zoeken

Ook bij Tinder moet je scherp blijven, want voor je het weet schuif je per ongeluk naar links en veeg je zomaar een potentiële liefde van je leven van je scherm af! Een Amerikaanse jongen kon zijn ‘swipe-fout’ niet overzien en deed er alles aan om zijn Claudia alsnog te vinden.

18-jarige Claudia, waar ben je?

Als je wel eens op Tinder zit of hebt gezeten, dan heb je het vast wel eens meegemaakt. Je ziet een leuk meisje/jongen, je bent zo onder de indruk en swipet dan toch nog de verkeerde kant op. Dan kun je denken ‘er zijn genoeg vissen in de zee’ of je gaat tot het uiterste om je potentiële match terug te vinden. Dat laatste deed Hayden Moll. Hij was vastberaden om ‘zijn’ Claudia Alley terug te vinden. Het enige wat hij wist was haar naam en dat ze naar Missouri State University ging. Hij besloot alle Claudia’s die aan die school studeerden een bericht te sturen.

Beginnersfout

„Om te beginnen: Mijn naam is Hayden Roll, en ik heb een beginnersfout gemaakt op Tinder", schrijft hij in zijn berichtje. Claudia had foto’s met haar vrienden en met haar moeder. In haar bio grapte ze dat sommige van haar vrienden nog single waren en dat je ook met hun op date mocht, maar van haar moeder moest je afblijven. Hayden vond dit hilarisch. „Mocht je jezelf herkennen in dit profiel, stuur dan alsjeblieft een berichtje terug met ‘links’ of ‘rechts’, dan weet ik of er alsnog een match zou zijn. Als je ‘rechts’ kiest kunnen we misschien een keer een donut gaan eten. Als je links kiest, dan is dat natuurlijk ook prima!"

In zijn berichtje vraagt hij alle Claudia’s om het bericht te verspreiden. En deze moderne versie van Romeo & Julia krijgt een mooi einde. Hayden boekte succes met zijn actie en vond de juiste Claudia.

Het is nog niet bekend wat Claudia heeft geantwoord.

https://twitter.com/Eweinberg34/status/955287307464081413

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.