Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Nieuws 12 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe eersteklas van Emirates is kleine hotelkamer

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van dinsdag.

Zo vlieg je eersteklas met Emirates

Op het eerste gezicht lijkt het een hoax, eentje waar een hoop werk in is gestopt. Maar als we Forbes mogen geloven, is de nieuwe eersteklas van Emirates écht super-de-luxe. Zo super-de-luxe, dat je een eigen kamer hebt. Het is net een minihotel waar je in vliegt. Inclusief twee tv’s, kasten, beenruimte waar zelfs een clown op stelten te veel ruimte aan heeft én schermen om de zonsondergang aan de andere kant van het vliegtuig te zien.

En als je als bedrijf iets tofs hebt, hoe promoot je dat dan? Precies. Je betaalt een vlogger om je nieuwe feature uit te testen en er een video van te maken. De Amerikaanse vlogger Casey Neistat mocht een tripje maken met de luchtvaartmaatschappij en laat je tot in de puntjes zien hoe dat eraan toegaat.

Star Wars-cast doet MMMbop

Ze hadden misschien maar één hit, ze hebben nog steeds ontelbaar veel fans. De jongens – inmiddels mannen – van Hanson scoorden in 1997 een monsterhit met MMMbop. Het nummer wordt nog steeds veelvuldig meegezongen overal ter wereld.

Zo ook door de cast van Star Wars. Althans, iemand heeft de cast van Star Wars de hit van de Amerikaanse jongemannen laten zingen. In de latenightshow van Jimmy Fallon is een video te zien waarin allerlei soundbites uit de films zijn gehaald en het dus net lijkt of het nummer wordt gezongen door Luke Skywalker en consorten.

https://www.youtube.com/watch?v=nii2VPQRFN8

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.