Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 3 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Is fietsbal de ideale sport voor jou?

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zondag 3 december.

Lelijke Eendjes

Het programma Lelijke Eendjes wordt tegenwoordig gepresenteerd door Lieke van Lexmond en niet door Chantal Janzen. In het programma &Chantal is Lieke te gast en laat de host van de show zien, waarom zij niet gekozen is als presentatrice van het programma.

https://www.facebook.com/RTLXL/videos/1152024508266525/

WK Cycle-ball

Ooit gehoord van fietsbal? Nee? Nou, wij tot voor kort ook niet. Maar de mix van fietsen en zaalvoetbal bestaat al sinds het begin van de vorige eeuw. Dankzij spectaculaire filmpjes is het nu aan een kleine opmars in populairiteit bezig. In het Duitse Willich wordt deze week het WK gehouden – als onderdeel van een officieel toernooi van de internationale wielerbond UCI – en dat levert fraaie beelden op.

GTA in real life

Een autobestuurder in de Verenigde Arabische Emiraten waande zich deze week in het spel Grand Theft Auto. In plaats van netjes op de weg te rijden, laat de bestuurder de auto een voetbalveld op rijden, waar op dat moment een wedstrijd wordt gehouden voor spelers tot en met achttien jaar. Hoewel hij een vrij roekeloos rondje maakt en er een paar nog behoorlijk moeten sprinten, raakt er niemand gewond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.