Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 27 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Nederland smelt voor Randy in All You Need Is Love

Kijkers van het programma All You Need Is Love vielen zondag als een blok voor Randy en zijn grote liefde Chantal. Randy heeft het Syndroom van Down en vroeg presentator Robert ten Brink om hulp. Hij wilde Chantal om verkering vragen.

Gezoend onder de boom

De twee kennen elkaar al twee jaar van school. Ze vonden elkaar direct al leuk en Randy laat weten dat er ook gezoend is onder een boom. Nu wil hij graag verkering met Chantal, maar dat moet wel op grote wijze gebeuren. En daar komt Ten Brink in beeld. Voor ze op pad gaan, vraagt Randy nog wel even duidelijk naar de twee afspraken voor een succesvolle date: een liefdesverklaring en romantiek. Daar wordt natuurlijk voor gezorgd.

Romantische date

Wat volgt is misschien wel het meest romantische afspraakje van het jaar. Randy en Chantal zitten heerlijk aan een tafel te wachten op hun bordjes ravioli, het lievelingseten van Chantal. Ondertussen grijpt Randy meteen zijn kans om Chantal de liefde te verklaren. „Chantal, ik hou van jou", begint de ontwapenende Randy. Waarop Chantal antwoord: „Ik ook." Randy bezegeld de wederzijdse liefdesverklaringen met het geven van een roos en nog een grotere verrassing. Chantal heeft geen tijd om het uit te pakken want Randy verklapt direct: het is een ketting.

Liefdesverklaring

De avond wordt bezegeld met een verliefde blik en de welgemeende woorden van Chantal: “Ik hou van jou”. Waarop Randy reageert: “Dankje”.

Op Twitter gaat het liefdevolle moment ook niet ongemerkt voorbij. Iedereen is helemaal weg van het schattige liefdeskoppel.

https://twitter.com/mlotzoetermeer/status/934866886621360130

https://twitter.com/ferifio89/status/934867305594544128

https://twitter.com/Stephanie_infy/status/934868714230599680

https://twitter.com/RubenJHoekstra/status/934867186551808000

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.