Nederland smelt voor Randy in All You Need Is Love

Randy wil verkering met zijn grote liefde Chantal.

Foto van 'Hester Ramaker'

Hester Ramaker

27 NOV 2017

Kijkers van het programma All You Need Is Love vielen zondag als een blok voor Randy en zijn grote liefde Chantal. Randy heeft het Syndroom van Down en vroeg presentator Robert ten Brink om hulp. Hij wilde Chantal om verkering vragen.

Gezoend onder de boom

De twee kennen elkaar al twee jaar van school. Ze vonden elkaar direct al leuk en Randy laat weten dat er ook gezoend is onder een boom. Nu wil hij graag verkering met Chantal, maar dat moet wel op grote wijze gebeuren. En daar komt Ten Brink in beeld. Voor ze op pad gaan, vraagt Randy nog wel even duidelijk naar de twee afspraken voor een succesvolle date: een liefdesverklaring en romantiek. Daar wordt natuurlijk voor gezorgd.

Romantische date

Wat volgt is misschien wel het meest romantische afspraakje van het jaar. Randy en Chantal zitten heerlijk aan een tafel te wachten op hun bordjes ravioli, het lievelingseten van Chantal. Ondertussen grijpt Randy meteen zijn kans om Chantal de liefde te verklaren. „Chantal, ik hou van jou", begint de ontwapenende Randy. Waarop Chantal antwoord: „Ik ook." Randy bezegeld de wederzijdse liefdesverklaringen met het geven van een roos en nog een grotere verrassing. Chantal heeft geen tijd om het uit te pakken want Randy verklapt direct: het is een ketting.

Liefdesverklaring

De avond wordt bezegeld met een verliefde blik en de welgemeende woorden van Chantal: “Ik hou van jou”. Waarop Randy reageert: “Dankje”.

Op Twitter gaat het liefdevolle moment ook niet ongemerkt voorbij. Iedereen is helemaal weg van het schattige liefdeskoppel.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


Log in om een reactie te plaatsen

Views

300+

Code rood en slagen voor je rijexamen: Sanne deed 't

Het was maandag code rood, maar dat weerhield Sanne er niet van 'gewoon' haar rijexamen te doen. / ANP

Foto van 'Imre Himmelbauer'

Imre Himmelbauer

GISTEREN

Alle automobilisten werden maandag afgeraden om de weg op te gaan. Het KNMI gaf code rood af omdat er kans was op zeer gevaarlijke rijomstandigheden. Sanne Groeneveld legde die waarschuwing naast zich neer, terwijl ze niet eens een rijbewijs heeft. Zij had maandag haar rijexamen en flikte het ook nog om te slagen.

„Ik had zoiets van: we zijn er nu toch, niet geschoten is altijd mis", vertelt de 19-jarige tegenover RTL Nieuws. „Aan de ene kant heeft het weer me misschien wel een beetje geholpen omdat iedereen op de weg heel voorzichtig was. Maar het examen ging best goed, ik ben niet een keer geslipt en heb geen cruciale fouten gemaakt."

Bakker verkoopt oliebollen met Tony's Chocolonely

Bakker verkoopt oliebollen met Tony's Chocolonely

Zijn de oliebollen met Tony's Chocolonely straks ook zo populair? / ANP

Foto van 'Imre Himmelbauer'

Imre Himmelbauer

GISTEREN

Wie trek heeft in zowel een oliebol als een stuk Tony's Chocolonely-chocolade, kan de komende tijd terecht bij oliebollenkraam Coppelmans in Valkenswaard. Daar verkoopt men namelijk oliebollen die gevuld zijn met de chocolade van het populaire merk.

Het gaat om de smaak karamelzeezout. Een foto van de bijzondere snack werd gedeeld op Facebook en heeft anderhalf duizend reacties opgeroepen. De prijs die bij de oliebollen op de foto staat is 2 euro per stuk.

Nieuwe eersteklas van Emirates is kleine hotelkamer

Foto van 'Ingelise de Vries'

Ingelise de Vries

12 DEC 2017

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video's en foto's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van dinsdag.

Zo vlieg je eersteklas met Emirates

Co de Roodt bekend in heel Nederland wegens naam

Ja, zo heet ze echt! ©Facebook

Foto van 'Jelmer Visser'

Jelmer Visser

12 DEC 2017

De 83-jarige Co de Roodt zal gisteren met een behoorlijk scheef gezicht naar haar scherm gekeken hebben. Toen de sneeuw met bakken uit de hemel kwam, kreeg deze Rotterdamse oma vooral te maken met een figuurlijke lawine van berichten in haar inbox.

Op videoplatform Dumpert was iemand erachter gekomen dat haar naam wel heel erg leek op die van het weeralarm. Inmiddels is de screenshot ongeveer 320.000 keer bekeken.

Snowfacechallenge: een 3D-afdruk van je gezicht

Foto van 'Rosan de Vos'

Rosan de Vos

11 DEC 2017

Spelen in de sneeuw vinden we allemaal leuk, maar Janneke Pouw (14) had er wel heel veel lol in. Ze had namelijk 'opeens' zin om haar gezicht in de verse sneeuw te drukken, en maakte hier een foto van. Het resultaat: een perfecte 3D-afdruk van haar gezicht.

Kerstreclame PLUS met gescheiden ouders pijnlijk?

Kerstreclame van PLUS lijkt pijnlijk te zijn voor kinderen met gescheiden ouders. Foto: Colourbox

Foto van 'Lisa Vermeij'

Lisa Vermeij

11 DEC 2017

Kerst vieren met gescheiden ouders blijkt niet altijd even makkelijk. Supermarktketen PLUS gebruikte het thema voor zijn nieuwe kerstreclame. In de commercial zie je kerst door de ogen van een meisje met gescheiden ouders en dat veroorzaakte positieve maar ook veel negatieve reacties.

Duiker botst tegen een witte haai

Deze duiker stond ineens oog in oog met een witte haai. Foto: Videostil Dennis Dempsey

Foto van 'Lisa Vermeij'

Lisa Vermeij

11 DEC 2017

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video's en foto's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van maandag.

‘Vele handen maken licht werk’