Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 24 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

86-jarige met rollator probeert bank te beroven

Een 86-jarige vrouw uit Philadelphia is gearresteerd nadat ze een poging had gedaan om met een wapen een bank te beroven. Ze miste naar eigen zeggen 400 dollar en kwam dat terugeisen.

Pistool

Eerder op de dag was Emily Coakley bij de bank geweest om geld op te nemen. Bij thuiskomst telde ze haar geld en miste toen 400 dollar, zo meende ze. Dat geld besloot ze de volgende dag op te halen, gewapend met een pistool.

Rollator

De vrouw duwde haar rollator naar binnen en richtte vrijwel direct haar wapen op de bankbediende. Veel verder dan dat kwam ze niet, ze werd al snel gearresteerd. Ze werd in de boeien geslagen en met rollator en al naar buiten begeleid.

Geschokt

Coakley is aangeklaagd voor zware mishandeling, diefstal, terroristische dreiging en andere aanverwante overtredingen. Ze is vrijgelaten in afwachting van haar rechtszaak. Het bleek dat haar wapen niet geladen was, echter ze droeg wel de juiste kogels voor het pistool bij zich. Klanten en medewerkers reageerden geschokt op het voorval. Niemand had ooit eerder gehoord van een overal van iemand met deze leeftijd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.