Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 5 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Geniale reactie AH op klacht over avocado

„Oops AH, you did it again!” zo begon Ghita haar klacht over avocado’s op de Facebookpagina van Albert Heijn. De ‘eetrijpe’ avocado’s van de supermarkt waren namelijk helemaal niet eetrijp. De supermarktketen liet de klacht niet stilletjes voorbij gang en reageerden met een grappig antwoord op de klacht.

Het blijft ook moeilijk inschatten wanneer je een avocado kunt eten, de ene keer zijn ze keihard, de andere keer al bruin uitgeslagen. Ghita Wouters-van der Vliet vertrouwd daarom graag op de ‘eetrijpe’ avocado’s van de Albert Heijn. „Ik betaal voor dat predikaat en ga er van uit dat dit klopt." Het was de zoveelste keer dat de avocado’s niet rijp waren en Ghita en deed haar beklag op Facebook. Ze zijn dit keer „zo hard dat ik iemand er het licht mee uit kan gooien."

https://www.facebook.com/albertheijn/posts/1492614694185411?comment_id=1492738287506385

Albert Heijn, of in dit geval Patrick Spears kon de Britney Spears verwijzing wel waarderen en kwam met een verrassend antwoord terug. „Oh, baby, baby. How was I supposed to know.. That something wasn’t ripe here? Oh, baby, baby. I should have let this avocado go..", schreven zij op Facebook.

Antwoord op haar vraag kreeg Ghita niet, maar gelukkig kon ze er wel om lachen: „Hahahaha, briljant AH!""

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.