Vrouw neemt paard mee naar hotel

17 oktober 2017 om 21:34 door Jelmer Visser
Vrouw neemt paard mee naar hotel
Kamer voor twee graag! ©Lindsey Patridge, Harmony Horsemanship

Een paardenliefhebber meldde zich bij de receptie van een hotel in Kentucky met een wel heel opmerkelijk verzoek. Toen Lindsey Partridge incheckte, zag ze een hond in de lobby. Hierop besefte ze dat dit hotel geen huisdierenverbod had. Toen ze hiernaar vroeg, antwoordde de reptioniste bevestigend. Daarna grapte ze ​„Ik heb nog wel wat paarden in de auto." Het antwoord van de receptioniste verbaasde haar. ​​„Prima, maakt mij niet uit. Laat ze maar binnen." Deze bizarre gewaarwording meldde Patridge aan ABC News

Het artikel gaat verder onder de foto. 

Lindsey en Blizz op de hotelkamer©Lindsey Patridge, Harmony Horsemanship

Zo gezegd, zo gedaan

Dit liet de oprichtster van Harmony Horsemanship, een organisatie die zich inzet voor betere communicatie tussen mens en paard, zich niet twee keer zeggen. Ze laadde de 5-jarige merrie Blizz uit de trailer en ging met haar het hotel in. Dit tot grote hilariteit en verwondering van andere gasten. De amazone vervolgde na het maken van een paar opmerkelijke foto's haar weg naar haar hotelkamer. 

De directie van het hotel liet weten inderdaad een diervriendelijk hotel te zijn maar voortaan wel alleen voor dieren van 10kg of lichter. Het is niet bekend wat het paard Blizz van de gastvrijheid van het hotel vond, haar eigenaresse was er in elk geval erg blij mee. 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!