Vrouw dood nadat zij ontbloot uit autoraam hangt

De vrouw hing uit een autoraam en raakte een lantaarnpaal. / Colourbox

Foto van 'Daisy Heyer'

Daisy Heyer

12 OKT 2017

Een Russische vrouw is overleden nadat zij een ongeluk kreeg toen zij topless uit het raam van een auto hing.

Het ongeluk gebeurde in de Dominicaanse Republiek. De vrouw hing uit het raam aan de passagierskant, terwijl de bestuurder haar filmde met zijn mobiele telefoon.

Lantaarnpaal

Het gaat om de 35-jarige Natalia Borodina uit Moskou, moeder van een jongetje van 8 jaar oud. Voor het filmpje had ze haar bikinitopje uitgedaan en keek ze sensueel in de camera, terwijl ze af en toe buiten de auto hangt. Dan raakt Natalia een lantaarnpaal.

De schokkende beelden van het ongeluk zijn gecensureerd terug te vinden op social media.

Natalia was naar alle waarschijnlijkheid met haar zoontje op vakantie naar het tropische eiland waar het ongeluk gebeurde. Ze werkte normaliter in het vastgoed. Recentelijk was ze in Cannes aan het werk om vastgoed aan rijke Russische kopers te verkopen.

De vrouw werd meteen naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar aan haar verwondingen.


Log in om een reactie te plaatsen

Views

1k+

Snowfacechallenge: een 3D-afdruk van je gezicht

Foto van 'Rosan de Vos'

Rosan de Vos

VANDAAG, 17:38

Spelen in de sneeuw vinden we allemaal leuk, maar Janneke Pouw (14) had er wel heel veel lol in. Ze had namelijk 'opeens' zin om haar gezicht in de verse sneeuw te drukken, en maakte hier een foto van. Het resultaat: een perfecte 3D-afdruk van haar gezicht.

Kerstreclame PLUS met gescheiden ouders pijnlijk?

Kerstreclame van PLUS lijkt pijnlijk te zijn voor kinderen met gescheiden ouders. Foto: Colourbox

Foto van 'Lisa Vermeij'

Lisa Vermeij

GISTEREN

Kerst vieren met gescheiden ouders blijkt niet altijd even makkelijk. Supermarktketen PLUS gebruikte het thema voor zijn nieuwe kerstreclame. In de commercial zie je kerst door de ogen van een meisje met gescheiden ouders en dat veroorzaakte positieve maar ook veel negatieve reacties.

Duiker botst tegen een witte haai

Deze duiker stond ineens oog in oog met een witte haai. Foto: Videostil Dennis Dempsey

Foto van 'Lisa Vermeij'

Lisa Vermeij

GISTEREN

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video's en foto's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van maandag.

‘Vele handen maken licht werk’

Brabant krijgt te maken met 'dondersneeuw'
Likeability of 5

Brabant krijgt te maken met 'dondersneeuw'

Sneeuwval in Den Bosch. / ANP Ginopress

Foto van 'Imre Himmelbauer'

Imre Himmelbauer

GISTEREN

De provincie Noord-Brabant krijgt zondag te maken met een bijzonder meteorologisch verschijnsel. De provincie krijgt volgens Weerplaza te kampen met zogenaamde 'thundersnow' oftewel 'dondersneeuw'.

Dondersneeuw ontstaat volgens het weerbureau als de sneeuwintensiteit zo hoog is dat sneeuwvlokken statische elektriciteit opwekken, Daardoor ontstaat bliksem.

7-jarige Daan beboet politie met ijsje

7-jarige Daan beboet politie met ijsje

De agenten dachten hun auto goed geparkeerd te hebben, maar de 7-jarige Daan dacht daar anders over. / ANP

Foto van 'Imre Himmelbauer'

Imre Himmelbauer

10 DEC 2017

Een 7-jarige politieagent in spe heeft een aantal echte agenten 'beboet'. Daan vond namelijk dat de politiewagen van de dienders verkeerd geparkeerd stond en trok daarop zijn bonnenboekje. Met de boete was hij redelijk mild: de agenten dienen één ijsje te betalen.

Het 'incident' vond plaats in Sliedrecht, dat dichtbij Rotterdam ligt. De agenten werden er naartoe gestuurd om een woninginbraak te onderzoeken. De agenten dachten bij aankomst hun auto op de juiste manier te hebben geparkeerd.

De Kwis doet Radio 538 na met streaker in de show

Jeroen Woe (rechts) en Niels van der Laan, twee van de belangrijkste gezichten van De Kwis/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

Kasper Hermans

10 DEC 2017

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video's en foto's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zondag 10 december.

Ook streaker in De Kwis

Twitter kaapt anti-abortus statement van SGP.

Kees van der Staaij als hij niet op Twitter zit ©ANP

Foto van 'Jelmer Visser'

Jelmer Visser

8 DEC 2017

Deze week is het de week van het leven. SGP-leider Kees van der Staaij wilde deze week graag aandacht vragen voor al het leven. Zo gezegd, zo gedaan. Via een Twitterbericht liet Van der Staaij weten dat kinderen altijd goed beschermd worden tenzij ze in de baarmoeder zitten. Hiermee werd een statement gemaakt tegen abortus.

Dit schoot veel Twitteraars in het verkeerde keelgat en zij kwamen dan al gauw met eigen interpretaties van de #weekvanhetleven. Hier zijn tien van de leukste inhakers.