Likeability of 5

Eminem maakt Trump met grond gelijk in nieuwe rap

Guess who's back, back again? Eminem. De rapper maakt Donald Trump kapot in nieuwe rap. Foto: ANP

Foto van 'Lisa Vermeij'

Lisa Vermeij

11 OKT 2017

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video's en foto's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van woensdag 11 oktober.

Eminem maakt Trump kapot in nieuwe rap

Guess who's back, back again? Eminem is terug. De rapper stond er vroeger om bekend dat hij vele beroemdheden wist te dissen. Eminem heeft na twee jaar weer iets laten horen en afgelopen dinsdagavond heeft hij tijdens de BET Hip Hop Awardshow een nieuwe rap gelanceerd waarbij hij de grond gelijk maakt met Trump en al zijn aanhangers. In vier minuten rapt Eminem over veelbesproken zaken zoals de muur met Mexico, de protesten van de NFL-spelers en het verwoeste Puerto Rico.

Eminem laat er geen gras over groeien en laat weten dat hij Trump haat. Ook veegt hij de vloer aan met Trump-aanhangers, want deze mensen kunnen maar beter geen fan zijn van de rapper. De video is al 3 miljoen keer bekeken en ook op Twitter gaat het los.

Heftige geluidsopname opdringerige filmproducent Harvey Weinstein

Dit keer geen video, maar wel een heftige geluidsopname van filmproducent Harvey Weinstein. Daarin is te horen hoe hij een Italiaans model probeert over te halen om met hem te douchen. Het model geeft meerdere malen aan dat ze weg wil, maar Weinstein blijft aandringen. „Ik voel mij heel erg ongemakkelijk, het is genoeg voor mij. Gisteren heeft u al mijn borsten aangeraakt, ik wil gaan," zegt het model.

Weinstein blijft aandringen en wil niet dat het model zijn reputatie verpest. De geluidsopname is gepubliceerd door The New Yorker, de tape is gebruikt in een politie-onderzoek uit 2015. Weinstein wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie. De producent werd eerder ontslagen bij zijn eigen The Weinstein Company, nadat er een aanklacht tegen hem werd ingediend.

Golden Retrievers helpen slachtoffers Las Vegas

Tientallen golden retrievers zijn afgereisd naar Las Vegas om de slachtoffers en nabestaanden van de tragische schietpartij in Las Vegas hulp te bieden. De speciale 'LCC-K9 comfort dogs' zijn getraind om mensen liefde en hulp te bieden na een heftige gebeurtenis. Het knuffelen met de schattige viervoeters kan helpen om stress te verlagen. Dat is soms hard nodig, want na een ingrijpende gebeurtenis kampen de mensen vaak met veel stress.


likelovelol
user_1d328523e94a85660908e848e8cfd68ed8d53eb2_avataruser_cdfcd8ecb679d6259fc21f6e8680a57986832d3d_avataruser_444a0e6289fca3b5bc347149c19b27de4fe26406_avatar

+1


Log in om een reactie te plaatsen

Views

200+

Snowfacechallenge: een 3D-afdruk van je gezicht

Foto van 'Rosan de Vos'

Rosan de Vos

VANDAAG, 17:38

Spelen in de sneeuw vinden we allemaal leuk, maar Janneke Pouw (14) had er wel heel veel lol in. Ze had namelijk 'opeens' zin om haar gezicht in de verse sneeuw te drukken, en maakte hier een foto van. Het resultaat: een perfecte 3D-afdruk van haar gezicht.

Kerstreclame PLUS met gescheiden ouders pijnlijk?

Kerstreclame van PLUS lijkt pijnlijk te zijn voor kinderen met gescheiden ouders. Foto: Colourbox

Foto van 'Lisa Vermeij'

Lisa Vermeij

GISTEREN

Kerst vieren met gescheiden ouders blijkt niet altijd even makkelijk. Supermarktketen PLUS gebruikte het thema voor zijn nieuwe kerstreclame. In de commercial zie je kerst door de ogen van een meisje met gescheiden ouders en dat veroorzaakte positieve maar ook veel negatieve reacties.

Duiker botst tegen een witte haai

Deze duiker stond ineens oog in oog met een witte haai. Foto: Videostil Dennis Dempsey

Foto van 'Lisa Vermeij'

Lisa Vermeij

GISTEREN

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video's en foto's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van maandag.

‘Vele handen maken licht werk’

Brabant krijgt te maken met 'dondersneeuw'
Likeability of 5

Brabant krijgt te maken met 'dondersneeuw'

Sneeuwval in Den Bosch. / ANP Ginopress

Foto van 'Imre Himmelbauer'

Imre Himmelbauer

GISTEREN

De provincie Noord-Brabant krijgt zondag te maken met een bijzonder meteorologisch verschijnsel. De provincie krijgt volgens Weerplaza te kampen met zogenaamde 'thundersnow' oftewel 'dondersneeuw'.

Dondersneeuw ontstaat volgens het weerbureau als de sneeuwintensiteit zo hoog is dat sneeuwvlokken statische elektriciteit opwekken, Daardoor ontstaat bliksem.

7-jarige Daan beboet politie met ijsje

7-jarige Daan beboet politie met ijsje

De agenten dachten hun auto goed geparkeerd te hebben, maar de 7-jarige Daan dacht daar anders over. / ANP

Foto van 'Imre Himmelbauer'

Imre Himmelbauer

10 DEC 2017

Een 7-jarige politieagent in spe heeft een aantal echte agenten 'beboet'. Daan vond namelijk dat de politiewagen van de dienders verkeerd geparkeerd stond en trok daarop zijn bonnenboekje. Met de boete was hij redelijk mild: de agenten dienen één ijsje te betalen.

Het 'incident' vond plaats in Sliedrecht, dat dichtbij Rotterdam ligt. De agenten werden er naartoe gestuurd om een woninginbraak te onderzoeken. De agenten dachten bij aankomst hun auto op de juiste manier te hebben geparkeerd.

De Kwis doet Radio 538 na met streaker in de show

Jeroen Woe (rechts) en Niels van der Laan, twee van de belangrijkste gezichten van De Kwis/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

Kasper Hermans

10 DEC 2017

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video's en foto's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zondag 10 december.

Ook streaker in De Kwis

Twitter kaapt anti-abortus statement van SGP.

Kees van der Staaij als hij niet op Twitter zit ©ANP

Foto van 'Jelmer Visser'

Jelmer Visser

8 DEC 2017

Deze week is het de week van het leven. SGP-leider Kees van der Staaij wilde deze week graag aandacht vragen voor al het leven. Zo gezegd, zo gedaan. Via een Twitterbericht liet Van der Staaij weten dat kinderen altijd goed beschermd worden tenzij ze in de baarmoeder zitten. Hiermee werd een statement gemaakt tegen abortus.

Dit schoot veel Twitteraars in het verkeerde keelgat en zij kwamen dan al gauw met eigen interpretaties van de #weekvanhetleven. Hier zijn tien van de leukste inhakers.