Eminem maakt Trump met grond gelijk in nieuwe rap

11 oktober 2017 om 12:24 door Lisa Vermeij
Eminem maakt Trump met grond gelijk in nieuwe rap
Guess who's back, back again? Eminem. De rapper maakt Donald Trump kapot in nieuwe rap. Foto: ANP

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video's en foto's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van woensdag 11 oktober.

Eminem maakt Trump kapot in nieuwe rap

Guess who's back, back again? Eminem is terug. De rapper stond er vroeger om bekend dat hij vele beroemdheden wist te dissen. Eminem heeft na twee jaar weer iets laten horen en afgelopen dinsdagavond heeft hij tijdens de BET Hip Hop Awardshow een nieuwe rap gelanceerd waarbij hij de grond gelijk maakt met Trump en al zijn aanhangers. In vier minuten rapt Eminem over veelbesproken zaken zoals de muur met Mexico, de protesten van de NFL-spelers en het verwoeste Puerto Rico.

Eminem laat er geen gras over groeien en laat weten dat hij Trump haat. Ook veegt hij de vloer aan met Trump-aanhangers, want deze mensen kunnen maar beter geen fan zijn van de rapper. De video is al 3 miljoen keer bekeken en ook op Twitter gaat het los.

 
 
 

Heftige geluidsopname opdringerige filmproducent Harvey Weinstein

Dit keer geen video, maar wel een heftige geluidsopname van filmproducent Harvey Weinstein. Daarin is te horen hoe hij een Italiaans model probeert over te halen om met hem te douchen. Het model geeft meerdere malen aan dat ze weg wil, maar Weinstein blijft aandringen. „Ik voel mij heel erg ongemakkelijk, het is genoeg voor mij. Gisteren heeft u al mijn borsten aangeraakt, ik wil gaan," zegt het model.

Weinstein blijft aandringen en wil niet dat het model zijn reputatie verpest. De geluidsopname is gepubliceerd door The New Yorker, de tape is gebruikt in een politie-onderzoek uit 2015. Weinstein wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie. De producent werd eerder ontslagen bij zijn eigen The Weinstein Company, nadat er een aanklacht tegen hem werd ingediend.

 

Golden Retrievers helpen slachtoffers Las Vegas

Tientallen golden retrievers zijn afgereisd naar Las Vegas om de slachtoffers en nabestaanden van de tragische schietpartij in Las Vegas hulp te bieden. De speciale 'LCC-K9 comfort dogs' zijn getraind om mensen liefde en hulp te bieden na een heftige gebeurtenis. Het knuffelen met de schattige viervoeters kan helpen om stress te verlagen. Dat is soms hard nodig, want na een ingrijpende gebeurtenis kampen de mensen vaak met veel stress.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!