Erik Jonk
Erik Jonk Nieuws 3 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

TV-avond: erop of eronder voor Oranje

Of er nog iets op tv is deze zondagavond? Absoluut. Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste, ontroerende of aparte programma’s die je zeker zou kunnen gaan zien. Of later terugkijken natuurlijk.

Bibberen voor Bulgarije

Nederland maakt nog een kansje op het WK voetbal, zoveel werd de afgelopen dagen wel duidelijk na de veegpartij tegen Frankrijk (0-4). Drie wedstrijden moeten worden gewonnen en de eerste daarvan begint om 18.00 uur in Amsterdam. De tegenstander? Daar zouden we vroeger om gelachen hebben. Nu wordt het bibberen tegen Bulgarije, een Oostblokploeg waarvan Oranje in de heenwedstrijd met 0-2 verloor en zorgde voor de ‘schande van Sofia’.

Waar en wanneer: 17.10 uur (voorbeschouwing) op NPO 1

https://www.youtube.com/watch?v=3IYtFzUNqFU

Uithuilen met gebak?

Mocht het misgaan met Oranje, dan kunnen we uithuilen bij de start van het zo populaire Heel Holland Bakt. Misschien dat dat het leed verzacht, of we vergapen ons blij van de overwinning natuurlijk aan de mooiste en zoetste baksels. De jury is oud en vertrouwd: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. André van Duin presenteert de bakwedstrijd.

Waar en wanneer: 21.00 uur op NPO 1

Gieren om de Gabbers

Mocht het misgaan met Oranje, dan kunnen we als tweede tip Gabbers! geven. Op deze zondagavond zien we een registratie van de stand up-comedyshow van Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers in de Ziggo Dome. Vrijdag werd bekend dat voor de derde editie in juni 2018 Verveer een Gabber blijft en dat Ali B, Martijn Koning en Najib Amhali drie nieuwe namen in de show zijn.

Waar en wanneer: 20.00 uur op RTL 4

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.