Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 27 sep 2017
Leestijd: 2 minuten

Stel krijgt na 60 jaar eindelijk een trouwfoto

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van woensdag 27 september.

Britse vader rijdt in op leraar

Een Britse vader wilde zijn kind precies voor de schooldeur afzetten en dacht wel even gebruik te kunnen maken van de personeelsparkeerplaats. Een leraar van de school was het daar niet mee eens. In plaats van netjes voor de school stoppen en een andere plek te zoeken, nam de 22-jarige vader een bizar besluit. Hij gaf vol gas en reed in op de leraar. Zijn actie levert hem 10 maanden celstraf op.

Republikein Roy Moore haalt een revolver tevoorschijn bij toespraak

In de meeste landen is het ondenkbaar om als politicus met een wapen op het podium te verschijnen. In Amerika denken ze er anders over. De Republikein Roy Moore trok tijdens een toespraak in Alabama een revolver. Hij had verder geen kwade bedoelingen, maar met zijn actie wilde hij duidelijk maken dat hij het tweede amendement van de Amerikaanse grondwet juist wel zou steunen. In eerdere berichten werd er gesuggereerd dat hij het amendement niet zou steunen. Het amendement geeft individuen het recht op het bezitten en dragen van wapens.

https://www.youtube.com/watch?v=uct8LRtCWU4

Braziliaans echtpaar beleefd na 60 jaar opnieuw mooiste dag van hun leven

Het schijnt een van de mooiste dagen van je leven te zijn, je trouwdag. Een moment dat je de rest van je leven met familie en vrienden wilt delen. En als je 60 jaar samen bent en 9 kinderen, 16 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen hebt rondlopen, dan kan je wel spreken van een goed huwelijk. Maar wat als je nou geen enkele foto hebt van je bruiloft? De Braziliaanse Rosinha en haar man hadden geen enkele foto van hun trouwdag in 1957. Een fotograaf uit São Paulo besloot het Braziliaanse echtpaar opnieuw de dag van hun leven te bezorgen en legde het romantische tafereel van begin tot eind vast. Bekijk de foto’s hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.