Virals: Sportieve hond ‘helpt’ baasje mee

6 juli 2017 om 12:29 door Metro
Virals: Sportieve hond ‘helpt’ baasje mee
Foto: screenshot video

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video's en foto's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van donderdag.

Peddelend hondje

Soms is je inzet en het feit dat je iets probeert, belangrijker dan wat je ermee bereikt. Dat lijkt ook precies het motto te zijn van deze schattige viervoeter die zijn baasje probeert te helpen tijdens haar fietstocht. Twittergebruiker Stuart Rutherford omschrijft het geheel als „dat gevoel wanneer je denkt dat je ergens aan meewerkt, maar je eigenlijk geen idee hebt wat je aan het doen bent.” Herkenbaar?

 
 

Kippenvel door zingende Greenday-fans

„Is this the real life? Is this just fantasy?” Het wachten voor een concert kan soms heel lang duren. Om de tijd de doden voordat Greenday op zou komen in het Hyde Park in Engeland afgelopen zaterdag, besloten de meer dan 65.000 concertgangers samen een liedje te zingen. Een Queen-klassieker welteverstaan: Bohemian Rhapsody. En dat klonk nog goed ook.

 

Man gaat los met vuurwerk

In aanloop naar wat voor veel Amerikanen dé feestdag van het jaar is, Independence Day op 4 juli, maakte een Texaanse veteraan een leuk showtje. De man is onderdeel van een organisatie die zich inzet om hulphonden te kunnen bieden aan veteranen die niet meer zelfstandig zijn. Met deze vuurwerkkanonnen in overdreven Amerikaanse stijl kreeg hij zeker de aandacht.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!