In het nieuws

TV-moment: Leedvermaak om dief in Opsporing Verzocht

Videostil

Foto van 'Kasper Hermans'

5 JUL 2017

Normaal gesproken is Opsporing Verzocht niet direct een programma waarbij de kijker een lach op zijn gezicht krijgt, maar dinsdagavond was dat bij flink wat kijkers toch het geval.

Van de schutting

Nee, het betrof geen opgeloste zaak, maar leedvermaak. Van een trio daders, dat gezocht wordt vanwege een gewelddadige overval en inbraak in Tiel begin dit jaar, blijkt een namelijk niet handig in het over een schutting heen klimmen. Op de bewakingsbeelden is te zien hoe hij zijn evenwicht verliest en hard op de tegels van de tuin terecht komt.

Vanaf 4:58

Overigens maakte het drietal geen buit in het huis. De politie vermoedt dat de drie een link hebben met (of deels dezelfde zijn als) de twee mannen die een maand eerder de bewoners van het huis op gewelddadige wijze probeerden te overvallen. Omdat de bewoners marktkooplui zijn, waren ze vermoedelijk opzoek naar contant geld in het huis. Hetgeen ze niet konden vinden. Wel maakte het drietal schade bij het betreden van het huis, ze tikten namelijk een ruitje in.

Nog steeds zoekende

Ondanks dat de drie daders op de beelden goed te zien zijn en ook de vluchtauto duidelijk in beeld is, is de politie nog altijd zoekende naar het drietal.


Views

200+

Zoektocht Koen verder met honden en tip over meisje

Foto: ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

VANDAAG, 12:41

De zoektocht in Italië naar de vermiste Koen (17) uit Soest, richt zich zondag op camping annex vakantiepark Gasparina langs het Gardameer. Die camping ligt in de buurt van de camping waar Koen zelf verbleef. De politie zoekt daar langs het water, na een melding van een getuige die in dat park werkt.

De vrouw zegt dat ze Koen en een meisje met halflang haar heeft gezien toen ze vrijdagochtend vroeg van haar werk terugkwam. Vermoedelijk is hij met het meisje langs het strand gelopen om haar terug te brengen naar haar camping Lido. Daarna zou hij mogelijk via de weg koers hebben gezet naar zijn eigen camping, Eurocamping Pacengo. Volgens een woordvoerder van de familie zijn er vermoedens wie het meisje is en wordt er geprobeerd contact met haar te krijgen.

Zoekhonden


Views

800+

Vrouw ernstig gewond na verkrachting in Rotterdam

Vrouw ernstig gewond na verkrachting in Rotterdam

De vrouw werd rond 05.30 uur voor haar woning door een nog onbekende man aangevallen. Foto: ANP.

Foto van 'metronieuws'

GISTEREN

Een jonge vrouw is zaterdagochtend ernstig gewond geraakt nadat ze door een man is aangevallen en gewelddadig verkracht in Rotterdam.

Achtervolgd

De vrouw fietste rond 05.00 uur vanaf Rotterdam Centraal via de Maasboulevard naar haar woning in de Herman Bavinckstraat. Toen ze rond 05.30 uur bij haar woning aankwam, werd ze door een nog onbekende man aangevallen. De politie houdt er rekening mee dat de dader het slachtoffer heeft gevolgd vanaf het station.


Views

2k+

Na het weekend wordt het heel erg warm

Camera videoNa het weekend wordt het heel erg warm

Hoogstwaarschijnlijk krijgen we te maken met een hittegolf. Foto/ANP.

Foto van 'Hester Ramaker'

VANDAAG, 16:28

Het wordt heel erg warm! Dit weekend hebben we aangenaam weer gehad in heel het land. Na het weekend kunnen we een echte hittegolf verwachten. Het kan zelfs 36 graden worden.

Het wordt in een aankomende week flink zonnig en er komt warme wind. Het wordt dan geleidelijk aan ruim dertig graden. Neerslag hoeven we niet te verwachten. Dinsdag en woensdag komt de echte hitte opzetten en dat houdt dan ook een tijdje aan.

Hittegolf


Views

800+

17-jarige Nederlander vermist aan Gardameer

Het Gardameer in Italië. / Pixabay

Foto van 'metronieuws'

GISTEREN

Al meer dan dertig uur zijn de ouders en vrienden van de 17-jarige Koen van Keulen op zoek naar hem. De jongen uit Soest kwam donderdagnacht niet terug na een avondje stappen aan het Gardameer in Italië.

Avondje uit

Een shuttlebus bracht Koen en zijn vrienden donderdagnacht terug naar hun camping. Terwijl Koens vrienden uitstapten bij de juiste halte, wilde Koen nog even blijven zitten. Zijn vader vertelt tegen het AD dat de jongen een halte verder zou zijn uitgestapt en toen teruggelopen zou zijn naar de camping.


Views

2k+