TV-avond: Lopen met 45.000 tegelijk

18 juli 2017 om 16:00 door Erik Jonk
TV-avond: Lopen met 45.000 tegelijk
Wandelaars dinsdagmorgen tijdens dag 1 van de Vierdaagse van Nijmegen. / Piroschka van de Wouw | ANP

Of er nog iets op tv is deze dinsdagavond? Zeker wel! Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste, ontroerendste of aparte programma's die je zeker moet gaan zien. Of later terugkijken natuurlijk.

Het gevoel in je voeten

De Nijmeegse Vierdaagse editie 101 is dinsdagmorgen van start gegaan. Geen Vierdaagse zonder tv-verslaggever Fons de Poel natuurlijk, die vier avonden Het Gevoel van de Vierdaagse probeert vast te leggen. Deze keer krijgt hij hulp van Sander de Kramer. Wij zijn ook best benieuwd naar de uitzending van woensdag. Als het goed (of slecht) is, hebben de 45.000 deelnemers dan een hete dag in ruim 30 graden moeten doorstaan.

Waar en wanneer: 19.00 uur op NPO 1

 

Lekker op de camping

24Kitchen probeert de zomer met De Worsten van Babel op de Camping wat lekkerder te maken. De worsten zijn Hugo, Jasper en Marius. Zij struinen campings af om zomerse eettips te verzamelen. In de derde aflevering staan de heren op een boerencamping van een koppel dat elkaar heeft leren kennen via een boerendatingsite. Hugo gaat samen met de boer melken en Jasper en Marius struinen de tenten af op zoek naar eten.

Waar en wanneer: 19.00 en 23.50 uur op 24Kitchen

 

Liquidatie Eindhoven

Opsporing Verzocht gaat met vakantie. De seizoensafsluiter gaat dinsdagavond over de liquidatie van Eindhovenaar Johan van Boxtel, waarbij bewakingsbeelden worden getoond. Van Boxtel werd op 7 mei doodgeschoten door twee mannen die hem opwachtten voor het huis van zijn vriendin. Omdat buurtbewoners dachten vuurwerk te hebben gehoord, werd het slachtoffer pas na anderhalf uur gevonden. Er staat een beloning van 20.000 euro op de gouden tip.

Waar en wanneer: 20.30 uur op NPO 1

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!