Virals: Vader danst met baby

19 juni 2017 om 12:05 door Metro
Virals: Vader danst met baby
Foto: Videostill / YouTube Robert Douglas

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video's en foto's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van maandag.

Dansende baby

Weinig schattiger dan dansende baby’s. De zoon van Robert Douglas uit het Amerikaanse Texas blijkt al op jonge leeftijd heel behoorlijke moves in de benen te hebben. Hij krijgt dan wel wat hulp van zijn vader, maar het ziet er niet verkeerd uit.

Beelden waarop Robert zijn zoon laat dansen, werden afgelopen weekend massaal gedeeld in het kader van Vaderdag. De beelden dateren al van 10 juni: „Een gewone zaterdagavond… aan mijn gezicht zie je dat ik meer mijn best moet doen dan hij”, schreef Robert in de beschrijving op YouTube.

Kat in bumper

De eigenaar van een Tesla keek raar op toen hij onlangs gemiauw hoorde vanuit zijn auto. Er bleek een kat in de bumper van zijn wagen te zijn gekropen.

Een van de medewerkers van een garage haalde het dier vervolgens uit de bumper van de auto. De eigenaar van de bolide plaatste vervolgens beelden van de bevrijding op YouTube.

Matador gedood

Een Spaanse matador kwam zaterdag om het leven nadat hij was gestruikeld tijdens een stierengevecht. De stier raakte de stierenvechter met een van zijn hoorns in de zij.

De beelden gingen afgelopen weekend viral.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!