In het nieuws

Tv-avond: Wilmaaaa en andere filmtips

Foto van 'Metro'

25 JUN 2017

Of er nog iets op tv is deze zondagavond? Jazeker wel. Metro selecteert iedere dag drie films, series of programma's voor je die je lekker kunt gaan kijken. Hieronder vind je alvast een voorproefje.

Wilmaaaa!!!

Nou, dat is toch ook leuk? The Flintstones zijn op tv. Echt iets voor de zondagavond, vinden wij. De comedy stamt alweer uit 1994, maar dat maakt niet uit want de film speelt zich toch af in het stenen tijdperk. Nou ja, soort van dan. Niemand minder dan John Goodman als Fred en Elizabeth Berkins als zijn vrouw Wilmaaaa!!

Waar en wanneer: vanavond om 20.15 uur op SBS 9

Nog een klassieker

Hollywood-veteranen Jack Nicholson en Morgan Freeman zien we samen in The Bucket List, een tragikomedie over twee zieke oude mannen die naast elkaar in het ziekenhuis komen te liggen. Eerst kunnen we elkaar niet luchten of zien, maar als blijkt dat ze in hetzelfde schuitje zitten, blijken ze het toch goed met elkaar te kunnen vinden en worden hun laatste maanden op aarde, een groot avontuur.

Waar en wanneer: vanavond om 20.00 uur op Net5

Van onze Zuiderburen

Op het eerste Belgische net vinden we vanavond een film van Belgische makelij, een recente ook. De thriller Broer van Geoffrey Enthoven en Pierre De Clercq gaat over Mark die in Ierland een steenrijke weduwe wil oplichten en zich voordoet zich voor als haar vroegere minnaar, zijn eigen broer.

Waar en wanneer: vanavond om 20.30 uur op België 1


Views

54

Kindje (2) overleden na zwemmen in recreatieplas
Likeability of 3

Kindje (2) overleden na zwemmen in recreatieplas

Foto ter illustratie: ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

GISTEREN

Een peuter van twee jaar oud is vrijdagavond overleden na enige tijd onder water te hebben gelegen bij recreatieplas Funbeach in Panheel, Midden-Limburg.

Hulpdiensten kregen omstreeks half zeven een melding dat er iets mis was. Omstanders die het kind uit het water haalden, begonnen met reanimeren en hulpdiensten namen even later de reanimatie over. De peuter overleed enige tijd later in een ziekenhuis in Roermond.

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en gaat uit van een noodlottig ongeval. Over de identiteit van het slachtoffer, en of het gaat om een jongen of een meisje, zegt de politie niets.


dislike
user_04af0f5807548e07ebb4030760fb48c375d3473f_avatar

Views

1k+

17-jarige Nederlander vermist aan Gardameer

Het Gardameer in Italië. / Pixabay

Foto van 'metronieuws'

VANDAAG, 13:00

Al meer dan dertig uur zijn de ouders en vrienden van de 17-jarige Koen van Keulen op zoek naar hem. De jongen uit Soest kwam donderdagnacht niet terug na een avondje stappen aan het Gardameer in Italië.

Avondje uit

Een shuttlebus bracht Koen en zijn vrienden donderdagnacht terug naar hun camping. Terwijl Koens vrienden uitstapten bij de juiste halte, wilde Koen nog even blijven zitten. Zijn vader vertelt tegen het AD dat de jongen een halte verder zou zijn uitgestapt en toen teruggelopen zou zijn naar de camping.


Views

600+

Hittegolf op komst: 'Grootste droogte van deze eeuw'
Likeability of 2

Hittegolf op komst: 'Grootste droogte van deze eeuw'

Houd je van warm weer? Dan zit je de komende dagen goed in Nederland. / Pexels

Foto van 'Imre Himmelbauer'

GISTEREN

Wie hoopt de komende dagen lekker van het strand te genieten, kan zijn geluk waarschijnlijk niet op. Nederland gaat namelijk een flinke hittegolf tegemoet en dat betekent dat de temperaturen regelmatig boven de 30 graden uitkomen.

Dat zegt weerman Marco Verhoef tegen het AD. Het wordt de komende dagen al warm met temperaturen van boven de 25 graden, maar vanaf dinsdag wordt het overal in het land meer dan 30 graden.

15 dagen


sad
user_04af0f5807548e07ebb4030760fb48c375d3473f_avataruser_f58943cf89efe018d85a873d205f595cdfa98138_avatar

Views

2k+

Camera videoBijna hele familie komt om bij bootongeluk Missouri

Bij het bootongeluk kwamen vrijdag 17 mensen om het leven. / AFP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

VANDAAG, 10:30

Twee opvarenden van de rondvaartboot die vrijdag kapseisde in de Amerikaanse staat Missouri, hebben bij het ongeluk negen familieleden verloren. De familie zat in totaal met elf mensen op de boot, maar alleen een vrouw en haar neefje overleefden het ongeluk.

Tia Coleman, de vrouw die het ongeluk overleefde, vertelde aan de Amerikaanse zender Fox 59 haar verhaal: „Ik verloor al mijn kinderen, ik verloor mijn man, ik verloor mijn schoonmoeder, ik verloor mijn schoonvader, ik verloor mijn oom, ik verloor mijn schoonzus - ze was mijn vriendin - en ik verloor mijn neef.”

Geen reddingsvesten


Views

600+