Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 15 nov 2017
Leestijd: 2 minuten

Britse kapster steelt geld van 93-jarige cliënt

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van woensdag.

Laf

Deze Britse kapster steelt geld van haar 93-jarige cliënt. Familie van de bejaarde vrouw had al eerder opgemerkt dat er steeds vaker geld miste uit de portemonnee van de vrouw. Daarop installeerden ze een geheime camera in de klok van de oude vrouw. Te zien is dat de kapster door de spullen van haar cliënt rommelt, geld steelt en dat in haar tas verstopt. Ook eet ze nog een stukje chocolade op. Daarna helpt ze de hulpbehoevende vrouw in haar stoel om haar vak uit te oefenen.

De kapster is opgepakt en moet de familie een boete betalen. Ze gaf toe geld gestolen te hebben en bood haar excuses aan.

Domme plofkraak

Deze plofkraak ging niet helemaal als gepland. De daders brengen explosieven aan bij een aantal bankautomaten. Deze gaan niet af, waarop de inbrekers komen kijken wat er mis gaat. Op dat moment gaan de explosieven toch ineens af. Waarschijnlijk is een van de daders hierbij gewond geraakt. Als even later de rook optrekt vertrekken ze met het geld onder hun arm.

De beelden komen voorbij in het programma Opsporing verzocht. Het betreft de eerste beelden van deze video:

https://www.youtube.com/watch?v=oFN9YkT8Sfs

Antiheld

Deze Deense dog is met recht een antiheld te noemen. Ook al is de hond tig keer groter dan de kleine chihuahua die in de kamer rondloopt, bang is hij zeker voor het kleine dier! De Deense dog weet dan ook niet waar hij het moet zoeken als de chihuahua wild blaffend door de kamer stuitert. Hij zoekt bescherming bij zijn baasje. Op schoot. Dat zit vast lekker.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.