Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 6 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Stem op Metro en maak kans op een Playstation 5, smartwatch en veel meer

Ook fan van Metro, onze website en de artikelen waarmee jullie informeren en inspireren? Fijn! Die waardering kun je uiten door op ons te stemmen voor Website van het Jaar, een jaarlijkse verkiezing voor – logischerwijs – de beste website(s) van Nederland. En het beste deel: je maakt kans op een Playstation 5, een smartwatch, biosabonnement, shoptegoed van 200 euro én een InstaX Mini. Het enige dat jij hoeft te doen, is op ons stemmen. Dat kan via deze link. 

Emerce en Multiscope organiseren elk jaar deze verkiezing, waarbij ze meerdere categorieën hanteren. Want de aller-aller-allerbeste website van Nederland is lastig te vinden, maar per subcategorie gaat dat een stuk makkelijker. Zo is er een categorie voor carrière, radio, shopping en natuurlijk nieuws, waar Metro onder valt. Onder de genomineerden vind je websites als Dumpert (media & entertainment), AirBnB (hotels en accommodatie) en Mediamarkt (shopping). Voor elke categorie is een andere prijs, die op 24 november uitgereikt wordt tijdens een speciale awardshow.

Stem op Metro voor Website van het Jaar!

Geen vraag natuurlijk wie de prijs voor Nieuwswebsite van het Jaar moet winnen: Metro, logischerwijs. Via deze link kun je op ons stemmen. Je hebt tot vrijdag 21 oktober de tijd, om 11.00 uur die dag sluit de verkiezing. Het gaat bij de winnaars niet alleen om populariteit, ook de kwaliteit doet ertoe. Daarom kun je, als je stemt, ook commentaar voor ons achterlaten. Wat doen we goed, wat kan er juist beter?

We zouden het enorm waarderen als je op ons stemt, zelfs al is het alleen maar om een verbeterpuntje (want die zijn er altijd) aan te merken. Dankjewel! Je kunt ook stemmen door op de foto hieronder te klikken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stem op Metro en maak kans op een Playstation 5, smartwatch en veel meer
Sluiten