Metro
Metro Good vibes 8 nov 2020 / 13:13 uur

Orgel Joke brengt ode aan Fred van Leer: ‘You’ll Never Walk Alone’

Fred van Leer heeft nogal een zware tijd achter de rug, het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn. Internetsensatie Orgel Joke besloot hem daarom een hart onder de riem te steken. Van Leer kreeg een lief bericht van haar vandaag, ze vertolkte You’ll Never Walk Alone voor hem.

„Jij weet als Rotterdammer dat als je loopt door de storm er veel mensen achter je staan en met je meelopen”, zegt Joke in een video die Fred op Instagram heeft gezet. „Ik ook, You’ll Never Walk Alone”, besluit ze, waarna ze het bekende nummer inzet.

Fred reageert dankbaar en vol liefde. „Zo lief. Dankjewel lieve Orgel Joke”, zegt hij. De stylist ging de afgelopen week door „een hel” nadat een seksvideo van hem was uitgelekt.

‘Ik koop m’n eigen kersenbonbons’

Slechts een paar dagen geleden nog, maakte Fred bekend dat hij geen aangifte zou doen tegen de verspreider van de video. In een video op Instagram, waarin hij opvallend vrolijk en ontspannen oogt, zei hij dat hij „voor zijn geluk” gaat.

„Lieve mensen, mijn manager Conny, die kwam met de zin: ‘ga je voor je geluk of voor je gelijk?’. Ik ga voor m’n geluk”, begint de 44-jarige stylist. „Ik heb het gezien bij andere mensen die aangifte hebben gedaan. Ook bij mijn lieve vriendin Patricia.”

Van Leer vult aan dat het al die tijd over niets anders ging bij zijn vriendin. „Drie jaar lang wordt het opgerakeld, drie jaar lang ben je ermee in het nieuws, drie jaar lang moet je opnieuw je verhaal vertellen en wat krijgt diegene? Die moet twee middagjes schoffelen en jij krijgt een doosje kersenbonbons.”

Dat vindt Van Leer niet de moeite waard, benadrukt hij. „Hee, flikker op, ik koop die doos kersenbonbons zelf. Ik ga door met m’n leven, ik heb er zin in.”

Lees ook: Heel Holland puzzelt: voorraden raken op

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Orgel Joke brengt ode aan Fred van Leer: ‘You’ll Never Walk Alone’
Sluiten