Shazney Redan
Shazney Redan Good vibes 17 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Zo ziet het nieuwe Marvel-hotel in Disneyland Paris eruit

Disney-fans opgelet: Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel is bijna af. Disneyland Paris heeft beelden gedeeld van het nieuwe Marvel-themagebied en ook een foto van de lobby van Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel.

De nieuwe foto toont, vergeleken met een eerder inkijkje, de voortgang van het interieur. Op het nieuwe kiekje is een van de vele Marvel-kunstwerken te zien, waar gasten van kunnen genieten zodra het hotel opengaat.

Viersterrenhotel in New York

Het nieuwe viersterrenhotel is geïnspireerd op een kunstgalerie in New York. Naast dat het hotel een artistieke sfeer heeft, is het een eerbetoon aan de stad die de geboorteplaats is van Marvel Superhelden en aan de vele kunstenaars die deze hebben bedacht.

Het hotel wordt een echte trekpleister voor Marvel-fans. Het krijgt namelijk een van de grootste Marvel-kunstwerkcollecties ter wereld met meer dan 300 tentoongestelde items. Daarnaast biedt Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel „hedendaags comfort en persoonlijke service”. Tijdens je verblijf vier je tegelijkertijd de cultuur en levendige energie van New York.

Disneyland Paris heeft een nieuw hotel in het artistieke thema van New York. Foto: Disneyland.

Cars Route 66 Road Trip

Ook gaan de ontwikkelings- en renovatiewerkzaamheden voor andere projecten in het park door. Zo is besloten om de attractie Cars Route 66 Road Trip volledig opnieuw te ontwerpen en is de Avengers Campus gerenoveerd. Beiden maken deel uit van de transformatie van het Walt Disney Studios Park.

Disneyland Paris renoveert het themagebied van Marvel. Foto: Disneyland.

 

Disneyland Paris besloot om attractie Cars Route 66 Road Trip volledig te vernieuwen. Foto: Disneyland.

Nieuwe functies

Disneyland Paris haalt met de verbeteringen in de app alles uit de kast om de gastervaring te verbeteren. Een van de nieuwe functies is onder meer de online-incheckservice voor de Disney Hotels. Bezoekers kunnen nu sneller inchecken en eerder van de magie genieten. Een andere verbetering is de lancering van de Standby Pass. Via de app kunnen bezoekers een tijdslot boeken voor de fysieke wachtrij van een attractie. Dat geldt ook voor een reservering voor restaurants.

Lees ook: Disneyland Paris heropent, dit kun je nu verwachten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zo ziet het nieuwe Marvel-hotel in Disneyland Paris eruit
Sluiten