Anne Kersten
Anne Kersten Good vibes 30 nov 2020

Droombaan: betaald worden om kerstfilms te kijken

Geef maar toe, je hebt de afgelopen tijd voornamelijk Netflix gekeken en wacht met smárt tot er meer kerstfilms op komen te staan. Goed nieuws: het kijken van al die kerstfilms hoeft namelijk niet in je vrije tijd. Het kan namelijk ook je werk worden.

Ja, je hebt het goed gelezen. Een Amerikaans bedrijf is namelijk op zoek naar iemand die in 25 dagen, 25 kerstfilms wil kijken. En daar krijg je dus voor betaald. Niet zomaar een paar euro, maar 2500 dollar (omgerekend bijna 2100 euro). Ook krijg je een jaar lang toegang tot zeven verschillende streamingplatformen. En vooruit, oneindig veel warme chocolademelk.

Beste kerstfilm allertijden

Zie je jezelf al zitten? Een maand lang thuis onder een dekentje op de bank (of vooruit, in bed) met warme chocolademelk alleen maar kerstfilms kijken? Mooi, dan kun jij ze helpen de beste kerstfilm allertijden te vinden.

Nu zitten er natuurlijk nog wel een paar voorwaarden aan deze droombaan. Zo moet je films kunnen streamen, moet je dus 25 films in 25 dagen kijken en moet je na iedere film een korte enquête invullen. Welke films je gaat kijken mag je helemaal zelf bepalen (En ja, Die Hard mag ook), maar het bedrijf heeft wel een lijstje met suggesties samengesteld.

Zit je al het hele jaar te wachten op kerst en klinkt non-stop kerstfilms kijken als dé invulling voor komende maand? Je hebt nog tot 4 december de tijd om je aan te melden. Om kans te maken moet je ouder zijn dan achttien jaar en mogen werken in Amerika.

Lees ook: Zussen in paniek om gigantische spin in auto: ‘Stop met gillen!’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Droombaan: betaald worden om kerstfilms te kijken
Sluiten