Metro en ANP
Metro en ANP Good vibes 24 apr 2020 / 08:45 uur

Voorlopig geen bebaarde koning op Nederlandse postzegels

In Nederland zullen er voorlopig geen postzegels verschijnen met daarop het ‘nieuwe’ uiterlijk van koning Willem-Alexander. Dat laat een woordvoerder van PostNL weten naar aanleiding van de uitgave van postzegels van de koning mét baard door collega-postbedrijf FXDC Post op Bonaire, Saba en Sint-Eustatius.

„Bij zogenoemde permanente postzegels, zoals die van onze vorst, kiezen we in overleg met het Koninklijk Huis voor tijdloze ontwerpen. Er kan altijd een moment komen dat PostNL in overleg voor een nieuw ontwerp kiest, maar voorlopig staat er niets gepland", zegt de woordvoerder.

Vorige zomer

FXDC Post meldde donderdag dat het als eerste postzegels gaat uitgeven van de bebaarde koning Willem-Alexander. Hij draagt een baard sinds de vorige zomer. Eind augustus verscheen hij voor het eerst met gezichtsbeharing bij een officiële gelegenheid.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voorlopig geen bebaarde koning op Nederlandse postzegels
Sluiten