Metro en ANP
Metro en ANP Good vibes 9 mrt 2020 / 20:55 uur

Zo zagen we Matthijs nog nooit

Matthijs van Nieuwkerk heeft zijn colbertje verruild voor een jurk. De presentator van De Wereld Draait Door verscheen in een filmpje waarin hij in een turquoise avondjurk danst. De beelden gingen al snel viral.

Het filmpje werd online gezet door presentatrice Emma Wortelboer en is onderdeel van een nieuwe internetchallenge, getiteld Flip the Switch. Daarin worden mensen uitgedaagd om elkaar na te doen, vaak inclusief kleding.

Eerst is te zien hoe de 59-jarige Matthijs stoïcijns in een spiegel filmt hoe Emma achter hem staat te dansen. In de laatste seconden zijn de rollen omgedraaid en laat Matthijs, in de jurk van Emma, zijn moves zien terwijl Emma de beelden schiet. Zij draagt op haar beurt Matthijs’ kleren.

View this post on Instagram

Flip the switchh bby

A post shared by 🥵🥵🥵EMMA🥵🥵🥵 (@emmawortelboer) on

Onder meer op Twitter wordt het filmpje massaal gedeeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo zagen we Matthijs nog nooit
Sluiten