Metro
Metro Good vibes 5 mrt 2020 / 10:52 uur

Peuter weet het zeker: hond is zijn broer

Waag het niet om de hond van de tweejarige Jenson Webster een huisdier te noemen. Ze zijn namelijk broers, weet Jenson zeker. 

Hond Fenn werd negen dagen na Jenson geboren en doet nu – twee jaar later – alles samen. De ouders van Jenson hadden dan ook nooit kunnen bedenken dat de band tussen hond en zoon zo sterk zou zijn. „Ze zijn echt broers”, vertelt moeder Laura aan Metro UK

Ze zijn letterlijk samen opgegroeid en zijn altijd samen. Als ’s ochtends Jenson’s haren worden geborsteld, dan moet Fenn’s vacht ook geborsteld worden. Ze poetsen samen hun tanden, kijken samen tv en gaan altijd samen wandelen.” Het was dan ook Fenn die Jenson leerde hoe hij moet kruipen en zitten.

Harige broer

De peuter heeft verder geen broertjes of zusjes. „Fenn is daarvoor in de plaats gekomen. Ze zijn beste vrienden en onafscheidelijk." Het tweetal ging onlangs viral na een filmpje waarbij Jenson voor het eerst in de sneeuw speelt. „Mijn vader was sneeuwballen aan het gooien voor Fenn, om te vangen. Jenson probeert Fenn natuurlijk te imiteren en vangt prompt een bal in zijn mond. Hij was zo verbaasd dat het hem gelukt was."

„Wat hij en Fenn hebben is zo uniek en speciaal. Onze jongen heeft echt een harige broer."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Peuter weet het zeker: hond is zijn broer
Sluiten